Alıntı:
Ekinoks Nickli Üyeden Alıntı
Şu an bu ülkede meydana gelen olayları yargıya müdahale olarak algılamak nasıl bir saçmalıktır anlamak zor.
Yargıya değil devlete müdahale etmeye çalışan örgüt çökertiliyor.
Dinlisi dinsizi herkes rahatsız.
Geçmişi özleyen ne çok şahıs varmış
|
Bana söyler misin bu
HSYK, Adalet Bakanlığına bağlandığına göre meşruiyeti devam ediyor mu etmiyor mu?Taraflı mı tarafsız mı?
Vallahi Azimüşsan bundan böyle kimseden adalet madalet beklemeyin.Hırsıza yolsuza rüşvetçiğe, usülsüze yol açılmak isteniyor.En vahim durum da budur.Bundan böyle partili bir yargı artık karşımıza çıkacak.Kimse demokrasiden bize dem vurmasın.Nasıl olsa medya ve basın
"suspayı" alıyor.Oohh, ne iyi!.Evi fareler basmış ev sahibi fare deliklerini tıkamaya çalışıyor.Ulan bu evi istila eden farelerle bu ev sahibi nasıl başedecek yahu?Ya evi yakması lazım ya da o evi tamamen boşaltması, terketmesi lazımdır.Farelerle dolu bir evde hiç rahat oturulur mu?Birgün gelir o fareler aç kalınca ev sahibini de yer.Ona göre bu misallerimi herkes biraz düşünsün...
AB ülkelerinin parlamentosunda her görüşlü milletvekilleri var.üstelik seçim barajı en fazla 2-3'tütr.Orada bizim gibi kavga da etmiyorlar.Üstelik koalisyon hükümetleri mevcut durumda olduğu halde gül gibi geçinirken bizimkiler birbirlerini yiyorlar.Demokrasiye değil kediköpek kavgasına çevirdiler bu meclisi...Herkes makam mevki hırsı olmuş.Ahiretini düşünende yok.
Ne çalar çırparsam kârımdır diyerek mal el altından yürütülmektedir.Kimsede hesap soramayacak.Bu gafil millette bu rejimden medet bekleyecek öyle mi?.Yandım Allah ketem külü..
Halimize ağlayacağımız yerde gülüyoruz.Birde hiç düşünmeden ve de utanmadan
yapmışlarsa en iyilerini yapmışlar, helal olsun diyoruz.İşte ülkemde ki siyaset anlayışı bu kadar yozlaşıp kalıplaştı.Allah encamımızı hayreylesin, başka bir şey demiyorum...