03-08-2014, 15:51
|
|
|
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
- Diğer yorumlarına daha sonra cevap veririm inşaallah; şimdi şu yorumun hakkında görüşlerimi söylemek istiyorum.
- Bir an için varsayalım ki, Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'la oğlu Bilal Erdoğan arasındaki ses kayıtları % 100 doğru ve konuşmaların % 100'ü gerçek. Bu durumda nasıl bir kanaate ulaşırız? Şöyle bir kanaate ulaşırız: Başbakanımızın evinde yüklü miktarda para varmış ve o parayı evden çıkarttırmış.
- Eğer Başbakanımız ile oğlu arasında geçtiği iddia edilen ses kayıtları doğru olsa bile hiçbir kâfir ya da hiçbir zalim, evde var olduğu iddia edilen o paraların yolsuzluk parası olduğunu iddiaya dair en ufak bir delil gösteremez. Yani kâfirlerin ve zalimlerin, İslam ülkesi Türkiye'ye ve Müslüman Türk Milleti'ne bir saldırıları daha yine akim kalmıştır hamdolsun.
- CHP'nin tabanı olan kabaca % 10 laik + % 10 Alevi vatandaşlarımızı Türk Milleti'ne saldırtarak, Müslüman milletimizi; gâvurlar (Batılı gâvurlar)
- gibi düşünen, gâvurlar gibi yaşayan (içki içen, zina yapan, kumar oynayan, fuhuş yapan, her türlü kötülüğü yapan gâvurlar) insanlara dönüştürmektir.
- Türkiye'de gâvurlaştırma projesi uygulamakta olan kâfirlerin ve zalimlerin temel amacı, Müslüman Türk Milleti'ni kendileri gibi Kara Türkümsü (elleri, yüzleri, vicdanları kara ve sözde Türk özde gâvur) yaparak gâvurlaştırmaktır.
- Biz Müslüman Türk Milleti, bugüne kadar değerlerimize bağlı olarak yaşadığımız gibi, bundan sonra da daima değerlerimize bağlı olarak yaşayacağız ve gâvurlaşmayacağız inşaallah.
- Hakkıdır, Hakk'a (Allah'a) tapan (Allah'a ibadet eden, yani; namaz kılan, oruç tutan, zekât veren, Hacca giden, diğer İslami ibadetleri de yaparak Allah'a ibadet eden) milletimin istiklâl.
|
Saygısızlık yapmam ama birkaç kere okudum şu yazdıklarınızı ve maalesef anladım ki eğer ak parti seçmeni içerisinde sizin gibi düşünen başka 1 kişi varsa bile çok yazık. Çok sığsınız. Allah akıl fikir versin ne diyeyim..
|
|
|