03-08-2014, 17:33
|
|
|
Alıntı:
fetö Nickli Üyeden Alıntı
Siz dindar ağırlıklı diye o partilere oy verirseniz b kişisi de gider "eğitimli" ağırlıklı insanların yoğun olduğu partilere oy verir ki bu da tabii ki sizin partiniz değil. Yaptığınız ilişkilendirmeler hemen az önce benim de verdiğim örnek gibi bilimsellikten uzak maalesef. Anlamadığım şey bir başbakanın evinden "ona ait olan, oğlu öyle söylüyor" bir miktar para boşaltılması isteniyor ve saatler sonra kalan para 30 milyon Euro. Ve yine hipotezi aşırı bilimsel şekilde çürütüyorsunuz kendinizce " paranın kaynağını kimse bilmiyor bu nedenle gerçek olsa da inanmayız" diyorsunuz. Daha da fecisi o kadar paranoyak olmuşsunuz ki
|
Yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz lütfen. İddia edilen paranın kaynağını kimse bilmiyor ve bu yüzden de gerçek olsa da inanmayız demiyorum; eğer Başbakanımızla ilgili iddia, bir an için varsayalım ki doğru olsa bile, o durumda bile o paranın yolsuzluk parası olduğunu iddia edecek herhangi bir delil gösteremezsiniz diyorum. Bu dediğime itiraz edebilir misiniz? Hayır, itiraz edemezsiniz!
Söylediklerim bilimselliğe aykırı değildir. Doğruları söylüyorum, akıl sağlığım da son derece yerindedir hamdolsun.
Biz Müslüman Türk Milleti, kendi medeniyetimiz olan İslam Medeniyeti'ne, Türk-İslam Medeniyeti'ne bağlı olarak yolumuzda yürüyoruz. CHP ise Batı Medeniyeti'nin Türkiye içindeki Beşinci Kolu'dur ve CHP, kendi medeniyeti olan Batı Medeniyeti'ni, Türk Milleti'ne zorla dayatıyor. CHP'liler eğer istiyorlarsa, Batılılar gibi, gâvurlar gibi düşünüp öyle yaşayabilirler; ama gâvurluğu ve gâvur yaşam tarzını Müslüman Türk Milleti'ne dayatamazlar!
Gâvurun medeniyetini Türk Milleti'ne zorla dayatanlara şöyle seslenmek isterim: Benim medeniyetim (İslam Medeniyeti, Türk-İslam Medeniyeti) bana, gâvurun medeniyeti (Batı Medeniyeti) sana!
Konu Cihannur tarafından (03-08-2014 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir..
|
|
|