Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-08-2014, 17:53   #22
Kullanıcı Adı
fetö
Alıntı yaparak kirlilik yapmak istemiyorum nasılsa size seslendiğimi biliyorsunuz..

Öncelikle sizin yaşınızda bir insana akıl sağlığı ile ilgili sorunları olduğunu terbiyem gereğince söyleyemem sadece "mantıklı çıkarsama"dan böyle bir imada bulunduğumu sandıysanız, argo olsun diye kurmadım o cümleyi, gerçek anlamıyla kullandım bunu belirteyim.

Yani öyle gözüküyor ki paranın varlığı kanıtlansa da, yolsuzluk sonucu edinilmiş bir servet olduğu ispatlansa da siz tatmin olmayacaksınız. Herşey ispatlansa da öyle birşey olabilir ama şu an f tipi yapılanmanın saldırısı altındayız haydi birlik olalım derdiniz yine muhtemelen. Daha 5 yıl önce bu kullanıcı adını aldığımda beni siteden attıranlar bugün paralel yapılanmaya lanet okuyor işe bakın :=) (size değil bu lafım Cihannur)

Ayrıca beni neden chp ve batıcılıkla itham ediyorsunuz anlamıyorum. Daha düne kadar f tipi yapılanma ile kol kola olduğu için ak partiyi batı güdümünde diye bağıran bizlere demediğiniz kalmamışken şimdi bunlara paralel devlet diyorsunuz cidden ilginç.

Adamlar dinleme cihazlarımızı çalıyor, başbakanın odasına böcek yerleştiriyor, dersanelerinin genç beyinlerimizi yıkamasını sürdürmek istiyorlar.. Paralel devlet varsa ki TABİ Kİ VAR HÜKÜMETİN SAYESİNDE, temizlemek yine onun işi ama önceden de dediğim gibi bırakıyorum ki yesinler birbirlerini.

Konu fetö tarafından (03-08-2014 Saat 17:56 ) değiştirilmiştir..
fetö isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla