Allah aşkına 2 taraftan da ömrüm olduğunca uzak duracak bir insan olarak.. şu sorularıma cevap verir misin BENHUR!!
Sahte olduğu dünya çapında saygınlığı olan ( başbakanın tapelerini inceleyip, yazdıkları raporu cep telefonu ile fotoraflayarak iletenlerden değil) enstitülerden, kriminal laboratuvarlarından onaylı, Balyoz davasının temelini oluşturan bir disk vardı ortada ve yüzlerce asker bu disk üzerinden yargılandı. Ağabeyi 3 yıl balyoz davasından içeride yatan ve o mahkemelerdeki tiyatroyu onlarca kez gözleriyle gören bir VATANDAŞ olarak soruyorum senin bu forumda temsil ettiğin yapılanmaya. Hiç mi utanmadınız, hiç mi üzülmediniz binlerce insanı aileyi mağdur ederken ? Daha dün şebek medyanız başbakanı allayıp pulluyordu ne oldu da birden tapelerden bahsetmeye başladınız, ortada yolszuluk var da son 1 yılda mı çıktı bu ortaya yoksa kuyruk acısı yüzünden mi saldırmaya, eteğinizdeki taşları dökmeye başladınız ?
Benim ailem 28 Şubat sırasında siyasi, maddi, manevi anlamda linç edilirken sizin hocanız bıraksın beceremediler diyordu, şimdi yine rüzgar nereden esiyorsa oraya bıraktınız yelkenleri.
Yıllardır çektiklerimiz yüzünden Erdoğan'a karşı olan hırsım dolayısıyla şu tapelerin ardı kesilmesin, her gün 1 veya 2 kişi en azından gerçeği görür inşallah diyorum ama bu demek olmasın ki Erdoğan gitsin fethullah hakim olsun. Allah'ın adaletini dilemekten başka bir çarem yok diyeyim, herkesin dini imanı para olmuş, içinde boğulursunuz umarım.
Konu Cihannur tarafından (03-09-2014 Saat 22:24 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Hakaret.
|