Konu
:
Saadetlileri anlayamıyorum ...
Tekil Mesaj gösterimi
03-12-2014, 01:38
#
3
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Özgür Suriye
Nickli Üyeden Alıntı
Bunu yazan kişinin samimiyetinden ve insanlığından şüphe ederim ben.
Katil oğlu katil ve kafir oğlu kafir Beşşar Esed'in özgürlük isteyen halkına karşı acımasız bir şekilde katliamlar yapmasından dolayı Türkiye ile arası açıldı!..
Muhterem kardeşim.Galiba beni tam olarak anlayamadın.Diyorum ki:
Esed zalimdir.Bunda şüphemiz yoktur..Ancak Türkiye dahil, hiçbir İslam ülkesi bir araya gelip de Esed'in zulmünü durdurmak için ona ambargo zamanında koymadı.Nato ve ABD ve AB ülkeleri masum ve mağdur Suriye halkı için lojistik destek sağladı mı, sağlamadı.Hattta bu katliamların ceremesini de yine hep Türkiye çekti.Suriye' halkının büyük bir kısmı bizim ülkemize sığındı.Diğer ülkeler bunda basit ve pasif kaldılar.Esed ise İran, Çin, Rusya gibi ülkelerden katliam için yardım aldı.Türkiye Esed rejimine karşı yaptırımda çok çekimser kaldı.Arap dünyası ise tam anlamıyla seyirci oldu.Esed'in zulmünden baş sorumlusu aslında İran ve Rusya'dır.İran,Suriye'den mülteci almadı veya almak istemedi.İşte tüm bunlardan sonra Esed zulüm etmekte cesaret almıştır.
Kısaca sana anlatmak istediğim şey, Türkiye'miz Suriye politikasında başarısız oldu.
Biraz da "el insaf" diyoruz.Kamalak'ı haksız olarak eleştirmeyelim.Meselenin içyüzünü bilmeden konuşmayalım vesselam...
MEÇHUL ADAM
Açık Profil bilgileri
MEÇHUL ADAM - Daha fazla Mesajını bul