Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-13-2014, 00:35   #7
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
manifesto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ankara
Trabzon
Mersin
Denizli
Adana
İzmir
Erzurum
Gitti
İstanbul ise sallanıyor
Ben söyleyeyim de
Sonra demedi demesinler
AK Parti'nin elinde 4 yada 5 tane büyük şehir kaldı
3 anket şirketinin anketlerine göre İstanbul'da Kadir Topbaş'la Biçare Sarıgül arasında Kadir Topbaş lehine 10 puan civarında fark var.

Pollmark'ın anketine göre Ankara'da Melih Gökçek, Mansur Yavaş'a % 47'ye % 42 oranla önde.

İzmir'de belediyeyi AK Parti olarak zaten bugüne kadar kazanamadık; anketlere göre bu seçimde de kazanamıyoruz. Kazanamazsak sağlık olsun.

Adana'da; AK Parti, CHP ve MHP arasında çekişme yaşanır ve Adana'yı; AK Parti de, CHP de, MHP de kazanabilir diye tahmin ediyorum.

Erzurum, Fethullah Gülen'in memleketi olduğu için acaba durum nedir diye merak ettiğimden ANAR Genel Müdürü İbrahim Uslu'ya Twitter'dan sordum. İbrahim Uslu, AK Parti'nin, MHP'nin 30 puan farkla önünde olduğunu söyledi. Helâl olsun dadaşlara; demokrasiye, millî iradeye, AK Parti'ye ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıkıyorlar.

Trabzon merkezde AK Parti ile CHP'nin oyu birbirine yakın; ama ilçelerde genelde AK Parti'nin ağırlığı var. Trabzon'u açık farkla kazanırız diye tahmin ediyorum.

2009 Yerel Seçiminde Denizli'yi 10 puan farkla kazanmıştık; bu seçimde yine kazanabiliriz.

Mersin'de belediyeyi AK Parti olarak bugüne kadar kazanamadık, bu seçimde de kazanamayabiliriz; ama önceki seçimlerde çok geride değildik, belki de bu seçimde kazanabiliriz diye düşünüyorum.

Konu Cihannur tarafından (03-13-2014 Saat 00:52 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla