Konu
:
Forumdaki yönetim anlayışı
Tekil Mesaj gösterimi
03-18-2014, 23:44
#
2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
fetö
Nickli Üyeden Alıntı
O tren çoktan kalktı. Biz 10 yıldır fg örgütünü eleştirirken sen başbakanın ağzını açana kadar Fethullah Gülen Hocaefendi diye dolaşıyordun, yalan mı? Yavuz, Furkan, Epivates yanlış hatırlamıyorsam.. biz lafımızı hiç esirgemiyorken eleştiriyorken siz sahiplendiniz o paralalleri. Şimdi de koynunuza aldığınız yılan sizi sokuyor "eheheheh hadi beraber karşı duralım" diyorsunuz. O yılan sizden önce onlardan olmayanları sokuyordu unutmayın. Ben 12 yaşında bir çocukken bu paralal dediğiniz adamların kazığını yedim, sizler o zaman hürmet ediyordunuz. Öngöremediyseniz bu kimsenin suçu değil yetti artık mağduriyet propagandanız.
Başbakan Erdoğan'ın sözlerinden sonra da duruşum değişmemiştir. AK Parti Forum'daki daha önceki mesajlarımı oku. Fethullah Gülen Hocaefendi'yle ve Gülen Cemaati'yle, Bir Kısım Gülen Cemaati olan Şantajcı Montajcı Haramzade Paralelleri ayırıyorum. Fethullah Gülen'in, o Şantajcı Montajcı Haramzade Paralellerle birlikte hareket ettiği kanaatinde değilim.
AK Parti Forum, demokratik ve özgürlükçü bir platformdur.
Daha öncelerde olduğu gibi bundan sonra da burada özgürce yorumlarda bulunabilirsin. Fakat şunu da bilesin ki, ülkemize ve milletimize karşı saldırıya geçmiş olan şer şebekesi Şantajcı Montajcı Haramzade Paralellerin alçakça operasyonlarına forumumuzda müsaade edemeyiz.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul