Konu
:
Erdoğan: 2 Milyon Dedi
Tekil Mesaj gösterimi
03-25-2014, 13:40
#
19
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
HaticeB
Nickli Üyeden Alıntı
Neden bu kadar zor idrak etmek bunu konu edip paylaşmanız bile rahatsızlığınızı oldukça ortaya koymaya yetiyor.Başbakanın o kadar çok seveni varken küçük yerlerde miting yapacak değil herhalde.
Şahsen ben AKP'li olmadığım halde bu büyük İstanbul mitingine gittim.Biz Bağcılar'da oturuyoruz.Mitinge giden otobüsümüz Topkapı'da trafikte tıkandı.Millet akın akın taa miting alanına ulaşmaya başladı.Ben bir arkadaşımla beraber Marmaray'ın etrafında kalabalıklar arasında sıkışıp kalınca geri dönmek zorunda kaldım.Saat akşam 17:30 olduğu halde binlerce insan yaya olarak her taraftan akın akın mitinge doğru gidiyordu..İzdiham olur diye miting alanını saat 18'de evimize metroya binerek geri döndük.Metro bile çok kalabalıktı.
Yalnız, hoşuma gitmeyen birşey oldu."Mitingten geliyoruz" diyenlere metroya binmeyi bedava yapmışlar.Ben ise "kul hakkı olur" diye bir şey demeden İstanbul kartımla geçiş yaparak evimize döndük.
Ben büyükşehir belediyesinden şunu beklerdim."Pazar günü vapur, ido, tramvay, metrobüs, belediye otobüsü sadece miting günü ücretsizdir" deseydi çok daha makbule geçerdi.Kul hakkı çok yenildi.Bunu da kimse hesaba katmadı.Elhamdülillah ben beleşten hiçbir şey yapmadım.Gönlüm çok rahattır.Adaletli davranmak benim şiarımdır.Hakkım olmayan beleşleri asla sevmem...
MEÇHUL ADAM
Açık Profil bilgileri
MEÇHUL ADAM - Daha fazla Mesajını bul