Arkadaşım şu an zaten gurbetteyim, yeminler olsun ki içim yanıyor. Yani bir muhalif olarak Ak partiyi bu saatten sonra herşeyi için affederim ama bu şerefsiz cemaati nasıl oldu da kendi canlarını yakana kadar hiç umursamadı onu yediremiyorum! Biz hayatımızın 3 senesini Ankara- Silivri arasında geçirirken bu kendine siyasetçi diyen liderlerden biri avukat biri savcı oldu, oyun oynadılar resmen, yalan mı! Şimdi de cemaat aynı yılanlığı, hainliği başbakanın çevresindekilere yapıyor diye hemen aforoz ediliyor. Ben kimseye hakkımı helal etmiyorum Allah akıl fikir versin.
Hatırlatayım, cemaat ile ilgili suçlamalar yıllardır vardı ama sayın "eski parti sözcüsü" bu iddialara kargalar bile güler demişti, aha kargayı gördük işte.
Ayrıca Özgür Suriye senin cemaate bakış açın başından beri belli, biliyorum ama etrafındaki ak parti destekçilerine bir bakıp özeleştiri yapabilir misin kendi adına veya onlar adına; cemaat tarafından balyoz sürecinde askere yapılan muameleyi, linçi şimdi görebiliyor musunuz ? Ayrıca yakıştırılmayacak birşey yok, Allah aileni korusun, inşallah böyle birşey yaşamazsın ama benim durumuma düşseydin anlardın nasıl bir oyun döndüğünü.
|