Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-16-2014, 10:51   #7
Kullanıcı Adı
sevgikelebegi
önceki yönetimlerin basiretsizliği bizimkini bağlamamalı bence. 29 nisanda yapılan somayla ilgili önergeyi diğer partilere rağmen reddettilerse bizimkilerin de biraz özeleştiri yapmaları lazım. azcık sorumluluk almaları lazım, açıklamaları lazım en azından hesaplayamadık filan desinler, soma daha dayanır diye düşündük desinler. yoksa bunun sonu holdingle anlaştık bize sus payı verdiler biz de yedik, olabilecek kazayı umursamadıka gelecek konu. her insan hata yapar ama zararın neresinden dönülse kardır.
başbakanımız çok kararlı ve karizmatik bir duruşa sahip olabilir ama son olaylarda o bile kontrolünü kaybetmiş görünüyor, bu gün marketteki dayak görüntülerini izledim, bunu bile bile yapmaz bir insan. hiç kimseye faydası yok.Allah sonumuzu hayır etsin.
ölenlere rahmet, yakınlarına sabır diliyorum

Alıntı:
cms Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben bazen Başbakan ve etrafındakilerinin sabrına hayret kalıyorum.

Bu satılmış insanların bu azınlıkta olan insanların gerçekten biran önce Akıllarını başlarına alması dileği ile..

Yani buraya üye olup AKP nin reklamını yapmak için gelmedim.
Gördüklerimi ve bir takım kabataslak olarak değerlendirmemi yazdım.

AKP Forumunda herhalde AKP yi eleştirecek halin yoktu diye düşünen olabilir.
Hayır AKP ninde yanlışları var.Ama şuan en büyük yanlış AKP ve bilhassa Başbakan a olmaktadır.

İnsanların öfkesi kini ve nefreti onları despotluğa,iftiralar a ve Adaletsizliğe itmemeli.

Tamam can bu kolay değil.İnsanlar vefaat etti.Gerçekten zor bir durum.
Bunu anlamak için Aileden birisinin vefaat etmesi gerekiyor.

Lakin bu insanların ölüm emrini AKP vemedi.
1999 da Deprem oldu o kadar insan vefaat etti.

Elbette görmemezlikten gelmiyorum.Umursamamazlık yapmıyorum.
Yetkili insanlar a ve sorumlu insanlar a bunun hesabı sorulacaktır.

Ama ilk etapta bu şirketin başında olanlar ile başlanması gereklidir.

Geçen Teknoloji Harikası olan Uçak kayboldu.Yok oldu.
Yani ölüme Teknoloji engel değil.

Elbette bunun yanında yapılması gereken imkanlar ve tedbirler alınır ve alınması gereklidir.

Vefaat edenler Allah c.c rahmet diler geride kalanlar a sabırlar temenni ederim.
sevgikelebegi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla