Alıntı:
TunayAydogan Nickli Üyeden Alıntı
Benim yaptığımı yapmışsın. Ama ben nefret etmiyorum.Bu yolu seçmekten çok anlamaya çalışıyorum ne yapmaya çalışıyorlar diye. Olaylara Akparti açısından bak bir an için. Birkaç dakia sonunda diyorsun ki ya olaylar gerçekten böyleyse haksızlık etmiş olmuyormuyum. Bu insanlar bu parti %44 gibi bir oran hepsi mi bu ülkeyi sevmiyor diye düşünmek saçma değil mi ? Hepsi koyun hepsi para,yalakalık peşinde demek karaktersizlik gibi geliyor bana.. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız sen de ben de akpartililer de bu ülkenin suyunu içti saygılar
|
Ben de etmiyordum. Bir dolu insana bu kadar nefret dolu olmayın diyen bendim zamanında. Ancak bulamıyorum arkadaşım, bir tane örnek gösterine, "hem şerefli, hem bilgili, hem akpli" diye ben de rahatlayayın.
"Olaylara ak parti açısından bak" demişsiniz. Ben kimseye siyasi görüşü yüzünden nefret beslemiyor, öfke duymuyorum. Ak Parti döneminde ülkemizin devlete ait olan bir dolu kurumu satıldı. Bu temel olarak ilkesel bir tutumdur, kimi insanlar devlete ait işletmeler olması gerektiğini düşünür, kimileri de devletin olabildiğince az yerde olması gerektiğini. Bana sorarsanız, kendi az bilgilerimle derim ki devletin elinde kalmalı. Ama ben AK Partililerden sırf satış yaptıkları için nefret etmiyorum.
Ben öfkeleniyorum, devletimize ait yerler komik fiyatlara peşkeş çekilince. Fark bu. Peşkeş çekmenin, hileli ihalenin neresine ak parti tarafından bakayım