07-22-2014, 09:23
|
|
|
|
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı
Tabi ki Ahmet Davutoğlu.
Ak Parti içine sızmış bazı paralel hainler son günlerde bilinçli olarak Abdullah Gül ismini ön plana çıkartıyorlar.
Ama zalim sisi'yi tebrik eden , gezi de başbakanımızı yalnız bırakan , paralelcilere karşı susan paralel destekli Abdullah Gül'e Ak Parti tabanı destek vermez.
|
Ben de Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olmasını istiyorum; ama şunu bil ki, AK Parti'nin kurucularından olan ve AK Parti'nin 2. adamı olan, AK Parti hükümetlerinin ilk başbakanı (58. Hükümetin başkanı) olan, AK Parti hükümetlerinde 4.5 yıl kadar dışişleri bakanlığı görevinde bulunmuş olan, AK Parti'nin aday göstererek 11. Cumhurbaşkanımız olarak seçtirdiği ve gelmiş geçmiş 11 Cumhurbaşkanımız arasında en iyi ve en başarılı cumhurbaşkanı olmuş olan Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül, isterse partiye geri döner ve genel başkan da başbakan da olur ve partide bazı cılız sesler dışında kimse de buna itiraz etmez.
Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül yaptığı açıklamalarla, 'Siyaset plânım yok; Putin-Medvedev modelini -yani devlet başkanıyla başbakanın karşılıklı olarak görev değişimi modeli- demokrasiye uygun görmüyorum' mealinde sözler söyleyerek zaten başbakanlık ve dolayısıyla AK Parti Genel Başkanlığı görevlerini düşünmediğini dile getirmiştir. Yani Abdullah Gül, birileri istemediği için değil, kendisi istemediği için AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık görevi talebinde bulunmayacaktır.
AK Parti'nin 3 temel kurucusu vardır: Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Bülent Arınç. Abdullah Gül, AK Parti'nin 'kurucu baba'larındandır. Abdullah Gül'ü kimse AK Parti'den dışlayamaz.
Konu Cihannur tarafından (07-22-2014 Saat 09:29 ) değiştirilmiştir..
|
|
|