Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-17-2014, 15:12   #5
Kullanıcı Adı
AK Deniz
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Siz hâlâ siyasetten anlamıyorsunuz.Ben, en demokratik yoldan c.başkanı seçimlerin nasıl yapılacağını size izah etmeye çalıştım.Çatı adayını yine 2 muhalefet partisi meclis seçti.Hem sonra onların aralarında hiç mi aday olacak adam bulamadılar da direkt olarak dışarıdan ithal edilerek Ekmeleddin bey'i aday gösterdiler?O partilerin hangisi bu adamı aday göstermek için kendi seçmenlerine danıştılar?Danışmadılar.Özgür halkın hür iradesi aynen benim dediğim gibi olursa adil seçim olmuş olur.Öyle mecliste ki milletvekillerinin dayatmasıyla seçtikleri adayı halka dayatarak adil seçim mi olur?.Sen genel seçimle cumhurbaşkanı seçiminin nasıl olacağını bilmiyorsun.

Neyse, burada bunu tartışmamıza gerek yok.Atını alan Üsküdar'ı geçti.Bu seçim vatan ve milletimiz için hayırlı olsun demekten başka bir şey demiyoruz.
Konuyu saptırıyorsun. Partiler aday çıkarttı ve Halk seçimini yaptı. Cumhurbaşkanı seçiyoruz 40 adaylı bir seçim sence nasıl olur? Şuanki süreçte adımlar atılıyor. Daha mantıklı bir şekilde ilerleyen zamanlarda durum değişebilir.
AK Deniz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla