Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-29-2014, 19:33   #4
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Bütün İslami silahlı örgütler hep bir araya gelmiş olsa İsrail kafirlerinin hakkından gelir.Ne hikmetse, ABD, AB ve İsrail kimlere terörist diyorsa bizim devlet ekabirlerimizde onları terörist olarak ilan ediyor.Yahu Allah'ın düşmanları bizim de düşmanımızdır.Onların nasıl vasıflara sahip olduğuna dair,nitekim Cenab-ı Hak Kur'an'da bunu açıkça beyan etmektedir.İşte o ayetler:

ÂL-İ İMRAN SURESİ-118 - Ey iman edenler! Kendi dışınızdakilerden sırdaş edinmeyin. Çünkü onlar size fenalık etmekten asla geri kalmazlar, hep sıkıntıya düşmenizi isterler. Kin ve düşmanlıkları ağızlarından taşmaktadır. Kalplerinde gizledikleri ise daha büyüktür. Düşünürseniz, biz size âyetleri açıkladık.

119 - İşte siz öyle kimselersiniz ki, onları seversiniz, halbuki onlar sizi sevmezler, siz kitap(lar)ın hepsine inanırsınız, onlarsa sizinle buluştukları zaman "inandık" derler. Başbaşa kaldıkları zaman da kinlerinden dolayı parmaklarının uçlarını ısırırlar. De ki: "kininizle geberin!". Şüphesiz ki Allah göğüslerin (gönüllerin) özünü bilir.

120 - Size bir iyilik dokunsa fenalarına gider, başınıza bir kötülük gelse onunla sevinirler. Eğer sabreder ve Allah'dan gereğince korkarsanız, onların hileleri size hiçbir zarar vermez; çünkü Allah onları kendi amelleriyle kuşatmıştır.

MÜMTEHİNE SURESİ-1 - Ey inananlar! Benim de düşmanım, sizin de düşmanınız olan kimseleri dost edinmeyin. Onlar size gelen gerçeği inkar ettikleri, Rabbiniz Allah'a inandığınızdan dolayı Resulü ve sizi (yurdunuzdan sürüp) çıkardıkları halde siz onlara sevgi ulaştırıyorsunuz. Eğer benim yolumda savaşmak ve benim rızamı kazanmak için çıktınızsa içinizde onlara sevgi mi gizliyorsunuz? Oysa ben sizin gizlediğiniz ve açığa vurduğunuz her şeyi bilirim. Sizden kim bunu yaparsa doğru yoldan sapmış olur.

2 - Şayet onlar sizi ele geçirirlerse, size düşman kesilecekler, size ellerini ve dillerini kötülükle uzatacaklardır. Zaten inkar edivermenizi istemektedirler.

MÜSLÜMANLARIN;ŞU LİDER OLMA, BAŞ OLMA VE VEHN HASTALIĞI YÜZÜNDEN, BİRBİRİNE KARŞI KİNCİ OLUP HEP TEFRİKAYA DÜŞTÜLER. BUNU FIRSAT BİLİP VE BUNDAN CESARET ALAN KÜFFAR İSE OLANCA GÜCÜYLE MÜSLÜMANLARA ZULÜM EDİYOR.SÖZ DE BİZİM MÜSLÜMANLARIN SAYISI 1, 5 MİLYAR OLDUĞU HALDE HEPSİ ÜRKEK YABAN EŞŞEKLERİ GİBİ OLMUŞLAR.OYSA CESARET VE ŞECAAT MÜSLÜMANIN EN BÜYÜK ÖZELLİKLERİNDEN OLMASI GEREKİRKEN BUGÜN ÖLÜM KORKUSU YÜZÜNDEN ZELİL DURUMA DÜŞMÜŞLERDİR.

BUNCA KURU KALABALIKLARIN HİÇBİR İŞE YARAMADIĞI ARTIK AÇIKÇA BELLİ OLMUŞTUR.UNUTMATINIZ Kİ KORKAKLAR HER ZAMAN ÖLÜRLER.CESARETLİLER İSE BİR KERE ÖLÜR AMA ŞAN VE ŞEREFİYLE ÖLÜRLER.KİM KAFİRDEN KORKARSA VALLAHİ O TAM MÜSLÜMAN DEĞİLDİR.KORKULACAK OLAN BİR TEK ALLAH'TIR.ALLAH'TAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAYAN BİR MÜSLÜMAN HER ZAMAN DÜNYAYA HAKİM OLUR.KISACA DİYECEĞİM O Kİ; KORKAK VE ZİLLET İÇİNDE YAŞAMAKTANSA ŞEREFİMLE ÖLMEYİ TERCİH EDERİM.KORKAKLIK ASLA BİR MÜSLÜMANA YAKIŞMAZ.ÇIKARIP ATIN ARTIK BU KALPLERİNİZDE Kİ VEHN MİKROBUNU!..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla