10-11-2014, 00:16
|
|
|
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı
https://www.facebook.com/video.php?v=351790404999497
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.CENNET MEKANIN OLSUN HOCAM!.TAYYİP BEY BU SÖZLERİ SÖYLEMEYE CESARET EDEBİLİR Mİ?
EY HOCAM!. BUNLAR SENİN DEDİĞİNİ BUGÜNE KADAR HİÇ YAPMADILAR.BAK ÜLKEMİZİN HALİ NİCE OLDU?..
Rahmetli hocamızın, zamanında her dediği birbir gerçekleşiyor.Bu adamın kıymetini bu millet bilemedi ve anlayamadı...
|
Kıymetini bilemediysek nasıl başbakan yaptık rahmetli Necmettin Erbakan'ı?! Erbakan'ın başbakan olmasını sağlayan vatandaşlardan biri de benim. 1995 Genel Seçiminde oyumu Refah Partisi'ne verdim ve böylelikle Necmettin Erbakan'ın, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olmasını sağlayanlar arasında yer aldım.
Reis'in 'one minute'unu unutma Meçhul Adam. AK Parti'nin onurlu dış politikasını da görmezden gelme. Müttefikimiz ABD'nin bütün çabalarına rağmen İran'a yaptırıma 2010 yılında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi üyesi olarak 'hayır' dediğimizi de hatırla.
"Türkiye, ABD'ye 'hayır' dedi: İran'a yaptırıma karşıyız
Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi, İran'a uygulanacak yeni yaptırımları oylamak için New York'ta toplandı. İran'a yaptırım uygulanmasına karşı çıkan Türkiye, Brezilya ile beraber 'ret' oyu kullandı. Lübnan çekimser kaldı. Tasarı 12 ülkenin oyuyla kabul edildi. Oturum, Türkiye ve Brezilya'nın tavrı yüzünden gecikmeyle başladı.
NEW YORK - BM Güvenlik Konseyi (BMGK) dün İran’a karşı yeni yaptırım kararı alırken, Türkiye ABD yerine İran’a destek verdi. Geçen ay İran’a uranyum takası anlaşması imzalatmış Türkiye ile Brezilya aleyhte oy kullanırken, Lübnan çekimser kaldı. 15 üyeli BMGK’de ABD, Britanya, Fransa, Rusya, Çin’in oluşturduğu beş daimi üye başta olmak üzere 12 üye lehte oy verdi.
.................................................. ................................
Kaynak
Radikal 09.06.2010"
|
|
|