10-11-2014, 02:01
|
|
|
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı
Yahu beni güldürme bari!.Arap baharının neticesinde O İslam ülkelerinin hiçbirinde huzur kalmadı.Niye sallıyorsun ki?Bana huzurlu bir tane İslam ülkesini gösterebilir misin?
D-8'lerin hangi projesi devam ediyor?.Hele bunu ispatla bakalım neymiş?.
O projenin sadece lafını ettiler ama somut bir adım atmadılar.Kayda değer hiçbir icraatları da olmadı.Sadece laklaklarla geçiştirdiler.
|
Sallamıyorum, gerçekleri söylüyorum. Hem Arap Baharı huzursuzluğun kaynağı değildir. Arap Baharı, Arapların da bizler gibi, demokratik başka ülkeler gibi demokratik ülke olma ve böylelikle kendi ülkelerini kendilerinin yönetme talepleridir. Arap Baharı bitmemiştir. Mısır'da ve Suriye'de diktatörlük devam etse de, Mısır'daki demokrasi sadece 1 yıl yaşayabilmişse de, Mısır'ın ve Suriye'nin mevcut diktatörlükleri eninde sonunda yıkılacaklardır inşaallah. Mısır Halkı'nda da Suriye Halkı'nda da demokrasi ateşi yanmıştır ve Mısır'ın ve Suriye'nin kahrolası diktatörleri, halklarının içinde yanan demokrasi ateşini söndüremeyeceklerdir. Mısır'ın sahibi Mısır Halkı, Suriye'nin sahibi de Suriye Halkı'dır ve bu halklar, sahibi oldukları ülkelerin yönetimlerini de kendileri yürüteceklerdir ve başlarındaki diktatörlerden kurtulacaklardır inşaallah.
Detayları bilmiyorum; ama Türkiye, 2. kez dönem başkanlığını devralacağı D-8'in yapısında reforma gitmeyi hedefliyormuş. Bu konuyla ilgili olarak detaylı bilgi edinmek istersen Dışişleri Bakanlığı'na başvurabilirsin.
Konu Cihannur tarafından (10-11-2014 Saat 02:03 ) değiştirilmiştir..
|
|
|