10-11-2014, 03:15
|
|
|
Hala aynı şeyleri söylüyorsun sanırım senin bir ilacın yok hala demokratik yolla çözdüler şöyle ettiler böyle ettiler diye hayal dünyasında yaşıyorsun.Ben sana diyorum işte bugün BDP nin yaptığını BDP seçmeninin yaptığını yapıp hala bu kadar özgür kalabilecek hangi dünya ülkesi var ? Demokrasi karşılıklı birşey ben sana iyi niyet gösterdikçe sen beni sırtımdan bıçaklarsan aferdersin ama ben senin soyunu kuruturum doğanı kuralı budur...!!!!!! Tavrım açık ve net direk TCK 146/1 geri getirilip ülkenin hertürlü nimetinden faydalanıp ülkenin açıkça bölünmesi,parçalanması için çapa sarf eden kutsal değerlerine saldırıp bayrağını yakan terörist,terör yandaşı etnik kökeni ne olursa olsun direk cezalandırılmalı devletin kanunları esnetilmemeli her ilde kanunlar güçlendirilmeli kusura bakmada hakkari tek kuruş vergi vermeden 2013 bitirmişse o insanlara demokrasi ile birşeyleri anlatamazsın ama sen vergi vermeyen devleti tanımayan bölmeye çalışan insanların bedellerini ülkesini seven vergisini veren insanlara ödetirsen birgün bir yerde insanlar patlar ve o patlama ile 80 öncesini mum ile arar herkes...!!!
|
|
|