Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-21-2014, 10:09   #129
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Şu an'da ABD Türkiye'ye kalleşlik yaptı.Gittiler, bizim ebedi düşmanımız olan PKK-PYD'ye havadan silah ve mühimmat yardımı ile onları desteklediler.Hani Tayyip, PKK-PYD terör örgütüdür." demiyor muydu?Niye ABD'ye bu izni verdiler?.Bundan sonra ki gelişmeleri seyredin!.

PKK ve PYD, o ABD'den aldığı silahları bizim askerlerimize doğrultmazsa burada eşşek gibi anırmazsam namerdim.

Türkiye aslında kıskaca alındı.Bir büyük iç savaş çıkması muhtemel görülüyor.Zor günler bizi bekliyor.Ben sizlere felaket tellallığı da yapmıyorum.Gerçekler gün gibi ortadadır.Türkiye'nin olumlu ve somut Ortadoğu politikası olmadığını sizlere defaatle izah etmiştim.Benim dediklerim aynen gerçekleşiyor.Tayyip ne diyorsa tam tersini yapıyor.AKP'lilerin kendi aralarında dedikleri "dünya lideri!" adamı kimse takmadı..ABD bildiğini yapıyor ve emellerine adım adım yaklaşıyorlar.Bizim devlet ekabirlerimizde aval aval onların yaptıklarına seyirci kalıyor. Türkiye bölünmenin eşiğine geliyor.Kobani, IŞİD bahane oyunlar şahane!.BOP tıkır tıkır işliyor.

Halâ bu millet kimden medet ve umut bekliyor, anlamış değilim.Vah yazık olacak ülkeme!

Altından kalkmayacak yük yüklendi ülkemiz...Herşey İsrail'in güvenliği ve hatırı için yapıldığı anlaşılıyor.Olan, müslümanlara oluyor.Esed zalimi de keyifli keyifli kahvesini içip olayları seyrediyor.Esed'in zalimliği de unutuldu.

Rahmetli Erbakan hoca bu gelişmeleri taa mecliste 22 yıl önce söylemiş.İşte o söyledikleri sözler: 7,5 dakikalık bir videoudur, Allah rızası için sabırla dinleyelim hocamızı..Mesele hepimizin meselesidir.

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla