Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-21-2014, 21:48   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sen de abd-iran uşağı mısın

abd iran ın desteğiyle bağdatı işgal ettiğinde 2. Moğol saldırısı olmadı da ışid bağdat a yürüyünce mi 2. Moğol istiası oluyor

şuan bağdat zaten abd-iran şer ittifakının işgali altındadır, bağdat abd ve iran ın elinde kalmaya devam edeceğine ışid in eline geçsin, daha iyidir!

Barbar IŞİD, Bağdat'a girerse Bağdat'ta yaşayan Müslümanları katliamlara uğratacak ve Ehl-i Sünnet'in Reisi İmam-ı Azam Ebu Hanife'nin türbesini de yıkacaktır Allah korusun.

Barbar IŞİD'e karşı olmak ve Barbar IŞİDçilerin barbarlığını dile getirmek ABD ve İran uşağı olmak olarak nitelendirilemez.

ABD'nin Irak Savaşı'na karşı çıktığım gibi, İran'ın Suriye'deki iç savaşta Zalim Nusayri Diktatörlüğün yanında yer alarak Zalim Suriye Rejimi'nin katliamlarını ve Müslüman Arap Soykırımı'nı desteklemesine de karşı duruyorum.

Zalim Suriye Rejimi'ni destedikleri ve böylelikle o zalim diktatörlüğün; katliamlarına, işkencelerine, zulümlerine ve soykırımına ortak oldukları için Allah'ın gazabının; Rusya'nın, İran'ın ve Çin'in üzerine olmasını diliyorum. Forumdaki mesajlarımı okursan bu minvaldeki mesajlarıma rastlayabilirsin.

Suriye İç Savaşı'nın başından beri Zalim Suriye Ordusu'na karşı Suriye Halkı'nın Kurtuluş Savaşı ordusu olan Özgür Suriye Ordusu'nu destekledim ve hâlen de Özgür Suriye Ordusu'nu destekliyorum. Maalesef ki ılımlı muhalefetin ordusu olan Özgür Suriye Ordusu'nun gücü azalmış durumda; dilerim ki Özgür Suriye Ordusu yeniden güçlenip Zalim Suriye Ordusu'nu yenilgiye uğratarak Suriye Halkı'nı Suriye'nin Ergenekon Terör Örgütü olan Esed Ailesi'nin işgalinden kurtarır.

Evleri, okulları, şehirleri bombalanan bir halkın radikalleşmesi beklenir. Suriye'de olan da budur. Halkının üzerine varil bombalarıyla saldıran Zalim Suriye Rejimi, IŞİD barbarının Suriye'de güçlenmesine sebebiyet vermiştir. Bir kısım Suriye Halkı'nın radikalleşerek IŞİD'i desteklemesine hak vermiyor fakat anlıyorum. Suriye'de büyük bir vahşet yaşandı ve yaşanıyor. Zalim Suriye Rejimi'ni destekleyenler büyük bir hatayla insanlık düşmanlığı yapıyorlar ve dilerim ki onlar bu çok büyük günahları sebebiyle Allah'ın gazabına müstahak olurlar.

Evet, IŞİD, Moğollar gibi barbardır.
İnsanları kafalarını keserek işkence ederek öldürmek barbarlıktır. Erkekleri öldürüp kadınları pazarlarda satmak barbarlıktır. Müslümanların türbelerini yıkmak barbarlıktır.

Müslümanların türbeleri onların hafızalarındandır. Eyüp Sultan Türbesi hafızamızdır, Mevlana Türbesi hafızamızdır, Hacı Bektaş-ı Veli Türbesi hafızamızdır, Şeyh Şaban-ı Veli Türbesi hafızamızdır, Ebu'l Hasan Harakani Türbesi hafızamızdır. Bu büyükler gibi diğer büyük zatların türbeleri de hafızalarımızdandır. Barbar IŞİD, Allah korusun Türkiye'yi işgale girişse bizlere saldıracağı gibi türbelerimize de saldıracak, Barbar Moğolların yaptığı gibi vahşetle yakıp yıkıp yok edecektir.

Emin ol ki, Allah, ümmetimizi IŞİDçi barbarlardan kurtardığında bu IŞİD barbarının da aynen Moğollar gibi izi tozu kalmayacaktır inşaallah. Tarihte Barbar Moğollar lanetle ve nefretle hatırlandığı gibi, Barbar IŞİD de lanetle ve nefretle hatırlanacaktır.

Konu Cihannur tarafından (10-21-2014 Saat 21:58 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla