Konu: Adolf HITLER
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2014, 04:02   #45
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çözüm sürecinin gidişatı bellidir. Kürt sorununu çözüme ulaştırmak için demokratikleşme ve PKK terör örgütünü etkisiz hâle getirmek için de terörle mücadele devam edecektir inşaallah. Bazılarının anlamadıkları şey şu: Çözüm süreci, teröre karşı taviz vermek ya da terörle mücadele etmemek değildir. Türkiye olarak çözüm süreci sürse de bitse de PKK terörüne karşı olsun diğer terör örgütlerinin terörist faaliyetlerine karşı olsun mücadelemiz devam edecektir. Kürt sorununun çözümü için yapılmakta olan çözüm süreci terörle mücadelenin alternatifi değildir.
Ben bir parti üyesi olmadığım için ve siyasetçiler de babamın oğlu olmadıkları için benim bu konularda ölçüm başarı ya da başarısızlıktır.

AKP'ye bugüne kadar oy attıysam eğer sağlık, istikrar, ekonomi ve barış konularında başarılı oldukları içindir. Ben Apo ile görüşülmesine de karşı değilim. Zaten başka kimle görüşülecek ki? PKKlıların ve ona sempati duyanların gönlünde bu adam var, sanki tanrı gibi. O yüzden de bu adamla görüşmek normal.

Ama bu süreç biterse o zaman Tansu Çiller dönemlerinden ne farkı olacak Türkiye'nin bu konuda? Yani yine askerler ölürse AKP'nin bir anlamı kalmayacak.

Siz herhalde parti üyesisiniz ve oradan ekmek yiyorsunuz, olabilir, parti başarısız olunca da mücadelenizi sürdürürsünüz ama partiye üye olmayan toplumun bir bireyi olarak ben başarısız olan partiye oy atmam.
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla