Konu: Adolf HITLER
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2014, 04:38   #46
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben bir parti üyesi olmadığım için ve siyasetçiler de babamın oğlu olmadıkları için benim bu konularda ölçüm başarı ya da başarısızlıktır.

AKP'ye bugüne kadar oy attıysam eğer sağlık, istikrar, ekonomi ve barış konularında başarılı oldukları içindir. Ben Apo ile görüşülmesine de karşı değilim. Zaten başka kimle görüşülecek ki? PKKlıların ve ona sempati duyanların gönlünde bu adam var, sanki tanrı gibi. O yüzden de bu adamla görüşmek normal.

Ama bu süreç biterse o zaman Tansu Çiller dönemlerinden ne farkı olacak Türkiye'nin bu konuda? Yani yine askerler ölürse AKP'nin bir anlamı kalmayacak.

Siz herhalde parti üyesisiniz ve oradan ekmek yiyorsunuz, olabilir, parti başarısız olunca da mücadelenizi sürdürürsünüz ama partiye üye olmayan toplumun bir bireyi olarak ben başarısız olan partiye oy atmam.
AK Parti'ye üye değilim ve ekmeğimi oradan kazanmıyorum.

Asker cenazeleri gelirse AK Parti'ye oy vermem mantığı doğru değildir. Çünkü iktidara AK Parti yerine CHP-MHP faşizm koalisyonu gelirse o faşist koalisyon da asker cenazelerini engelleyemez. Güçlü bir tek parti iktidarı olan AK Parti iktidarının yapmadığını zayıf bir koalisyon olması muhtemel olan CHP-MHP faşizm koalisyonu hiç yapamaz!
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla