Konu: Adolf HITLER
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-08-2014, 05:15   #48
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Süreç zarara uğradıktan sonra AKPnin tek başına iktidar olmasının bir anlamı kalmıyor. Başarıda başarısızlıkta aynı takıma destek vermek futbolda olan bir şey. )) Bu futbol değil siyaset... Ülkenin genel psikolojisi açısından iktidar değişiminin genel bir rahatlama getireceğine inanıyorum..
Siyasette oy vermede bir siyasi partinin başarılı olması ve yapmış olduğu hizmetleri birinci öncelik değildir, ikinci önceliktir. Bunun açık bir misali de aşağıdaki 2011 Genel Seçim sonucu haritasıdır.

Yukarıdaki seçim sonucu haritasından görüleceği gibi, 2011 Genel Seçiminin sonucunda Türkiye'nin çok büyük çoğunluğunda AK Parti 1. parti olmuşken, Trakya'nın 3 ili Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ ve Ege'nin 3 ili İzmir, Aydın ve Muğla'da ve bir de Tunceli'de CHP 1. parti olmuştur. Türkiye'nin çok büyük çoğunluğu AK Parti'nin olağanüstü ve muhteşem hizmetlerini görmüşlerken; Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İzmir, Aydın, Muğla ve Tunceli'de CHP'yi 1. parti yapan vatandaşlarımız kör müdürler de AK Parti'nin apaçık ve reddedilemez olağanüstü ve muhteşem hizmetlerini görememişlerdir?! Elbetteki o vatandaşlarımız da AK Parti'nin olağanüstü ve muhteşem hizmetlerini görüp fark etmişler, ama CHP'nin ideolojisine sahip veya yakın oldukları için oylarını CHP'ye vermişlerdir.

Ben kimlik olarak Müslüman Türk'üm ve siyasi kimlik olarak da Müslüman demokratım. AK Parti'ye Müslüman demokrat olduğum için, AK Parti, benim fikriyatımın, zihniyetimin temsilciliğini yaptığı için oy veriyorum. Eğer AK Parti bu kadar başarılı olmasaydı, bu kadar olağanüstü ve muhteşem hizmetler yapmasaydı da, şimdiye kadar 12 yıllık iktidarında yapmış olduğu hizmetlerin 10'da 1'i kadar hizmet yapmış olsaydı da yine oyumu AK Parti'ye verirdim; çünkü AK Parti siyasette benim gibi insanların yani Müslümanların yani Türklerin yani Türkiyelilerin yani Anadolulluların yani Müslüman Türk Milleti'nin yani milletimizin temsilini yapan en güçlü siyasi partidir.

Konu Cihannur tarafından (11-08-2014 Saat 05:26 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla