11-11-2014, 11:19
|
|
|
Alıntı:
zülcenaheyn Nickli Üyeden Alıntı
Sağlıklı bir iletişim için öncelikle yazdıklarımı kale almanız gerekiyor. Cevap vermemişsiniz diyerek sözlerimi geçiştirmeniz hem hoş değil hem de anlamaya yönelik değil. Açıklamalarımı ciddiye alsanız aslında cevabını çok net verdiğimi görürsünüz.
Fikrinizin temsilinize gelirsek. Eğer her insan bir ülkede kendi fikrini dile getirme ve yaşama özgürlüğüne sahip olursa o insan kendini kendi fikrinde bir siyasi akımın iktidarını isteme gibi bir zorunluluğa girmez. Sizin kendi fikrinizde bir akımın iktidar olmasını isteme sebebiniz muhtemelen başka bir fikrin iktidar olması halinde kendi fikrinizin özgürlüğünün kısıtlanması ihtimali olacaktır. İşte ben de diyorum ki gerçek bir demokratik hukuk devletinde böyle bir tehlike olmaz.
Evet, ülke çapında insanlar sizin bahsettiğiniz analize göre oy atıyor ve kamplaşıyor olabilirler ama bu benim bahsettiğim analizin gerçeğini değiştirmez.
Neden AKPye oy vermem gerektiğini enteresan bir şekilde açıklamışsınız. 1908'den itibaren tarihi alıp 2014e çekip, bugünü geçmişle kıyaslamışsınız.
Benim mantığıma göre 100 sene öncesi ile bugün kıyaslanarak bugünküler pohpohlanamaz.
|
Sizin mesajınızı dikkatle okudum ve bir bölümünü de mesajımda alıntıladım. Mesajınızı kaale almasam bunları yapmazdım; ama siz, Güzelya ile ilgili soruma cevap vermediniz. Bu durumda da o sorumun cevabını vermek bana düştü.
Evet, AK Parti'ye oy vermemizin bir sebebi de CHP'nin ve CHP Zihniyeti'nin iktidara gelerek ülkemize ve millletimize zulümlerle saldırmasını engellemektir. Çünkü CHP, Batı Medeniyeti'nin Türkiye içindeki 5. kol faaliyeti olarak Türkiye'nin ve Türk Milleti'nin değerlerine düşman olan bir organizasyondur. CHP iktidarda olduğu dönemlerde nasıl ki; dinimize, dilimize, tarihimize, kültürümüze, bütün değerlerimize saldırdığı gibi, yeniden iktidara gelirse Allah korusun, yine milletimizin değerlerine saldıracaktır. Ama AK Parti'ye oy vermemizin asıl sebebi, AK Parti'nin bizim yani milletimizin fikriyatını temsil etmesi ve ülkemizin, milletimizin fikriyatına göre yönetilmesini istememizdir.
Aşağıdaki seçim sonuç haritalarını bir kez daha dikkatinize sunmak isterim.
2002 Genel Seçimi Sonucu

2007 Genel Seçimi Sonucu

2011 Genel Seçimi Sonucu

Yukarıdaki bu seçim haritalarında net bir biçimde görülen tabloyu ve verilen apaçık mesajı okuyup anlamadan Türkiye'de siyaset hakkıyla yapılamaz. Verilen mesaj sadece 1 genel seçimde değil, sadece 2 genel seçimde değil, üst üste 3 genel seçimde de açıkça verilmiş, normal şartlarda önümüzdeki genel seçimlerde de verilecek olan mesajdır.
Yukarıdaki seçim haritalarına lütfen dikkatlice bakınız. AK Parti'nin sarı renginin nasıl kendini Türkiye'nin çok büyük çoğunluğuna verdiğine dikkat ediniz. Mesaj açık ve nettir. Milletimiz olan Müslüman Türk Milleti âdeta haykırırcasına, 'Beni, benim ve değerlerimin temsilcisi olan AK Parti yönetsin' demektedir.
Mevcut tablo böyleyken, sizin, 'İnsanlar hizmete göre oy versinler' mealindeki görüşünüz ütopik kalmaktadır. Mütemadiyen benzer biçimde tekrarlayan yukarıdaki seçim sonuçlarının önümüzdeki seçimlerde de benzer biçimde oluşması beklenmeli. Hoş, halkımız eğer hizmete göre oy verse, fikriyata göre Türkiye'nin büyük çoğunluğuna rengini veren AK Parti, hizmete göre Türkiye'nin tamamına rengini verir ve seçim sonuç haritalarına bakılınca haritadaki illerde AK Parti'nin rengi dışında başka hiçbir siyasi partinin rengine rastlanılamaz. Çünkü bilimsel olarak apaçık ve reddedilemez bir biçimde sabittir ki, AK Parti, Türk Siyasi Tarihi'nde Türkiye'ye ve Türk Milleti'ne açık ara en çok hizmet etmiş olan ve hizmetlerini elan sürdürmekte olan siyasi partidir.
Şunu da ilave edeyim: 100 sene öncesiyle bugünü kıyaslamıyorum. 1908 yılından 2014 yılına kadar 107 yıl boyunca Türkiye'de hangi siyasi partiler iktidar olmuşsa, AK Parti, geçmiş olan bu 107 yılda iktidarda bulunmuş olan tüm siyasi partiler arasında ülkemize ve milletimize hem en çok hizmet etmiş hem de hizmette 2. sırada yer alarak 2. en çok hizmet etmiş siyasi parti olan Demokrat Parti'den fersah fersah önde olarak; en iyi, en doğru ve en başarılı siyasi parti olmuştur diyorum.
Konu Cihannur tarafından (11-11-2014 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir..
|
|
|