Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-26-2014, 19:25   #9
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de ona itiraz ediyorum işte; PKK ya ışid e karşı baktığından daha hoşgörülü bakmana..

Işid kobani de sivilleri öldürmüyor PKK'lı teröristleri gebertiyor ama PKK kobani bahanesiyle Türkiye de masum ve Müslüman sivilleri öldürüyor..

İmzandaki 16 yaşındaki Yasin börü yü Vahşice katleden PKK lı hainler ve bu cinayet sırasında onlara zılgıtlarla destek veren hdp li kadınlar hayvandan daha aşağı derecede olmuyorlar mı?
Şöyle diyelim: PKK'ya IŞİD'den daha hoşgörülü bakmıyorum; ama Barbar Moğolların fikrî tohumları olan Neo Barbar IŞİD'e ve Neo Barbar IŞİDçilere barbarlıklarından ötürü daha fazla tepki gösteriyorum.

PKK ve PKK'lılara tepkimin de sert olduğunu görmek için bu konuda AK Parti Forum'da yazmış olduğum mesajlarımı okumanı öneririm. Bu hususta bir misal vereyim...

Forumumuzdaki BDP/KCK vesaireleri başlıklı bölümde 17 Ekim 2014 tarihinde açmış olduğum bir konunun başlığı, "Barbar IŞİD'den Ne Farkınız Var Irkçı Faşist Anarşist Terörist Kürtçüler!" dir. O konuda yazmış olduğum mesajım da şöyledir:

"7 Ekim 2014 Kobani Kalkışması'nda yaptığınız vahşetle Barbar IŞİD'den bir farkınız olmadığını dünya âleme göstermiş oldunuz Irkçı Faşist Anarşist Terörist Kürtçüler. Barbar IŞİD, insanları nasıl vahşice öldürüyorsa, siz de 7 Ekim 2014 Kobani Kalkışması'nda Müslümanları, Müslüman Kürtleri aynı vahşilikle, aynı barbarlıkla katlettiniz. Barbar IŞİD'den barbarlıkta, vahşilikte hiç farkınız yok Irkçı Faşist Anarşist Terörist Kürtçüler; siz de IŞİD gibi barbarsınız, vahşisiniz, katilsiniz."

Barbar IŞİD'den Ne Farkınız Var Irkçı Faşist Anarşist Terörist Kürtçüler!
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla