Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-28-2014, 01:42   #8
Kullanıcı Adı
zülcenaheyn
Dediğim gibi Hakan Bayrakçı'nın oy üzerinde oynama yapmayacağını düşünüyorum CHP'lilerden o kadar küfür ve saldırı yemiş olmasına rağmen.

ANAPARTİ (Anadolu Partisi) ise işin ciddiyetinin bildiğinden siyasi yelpazede merkezde duruyor. Sivri yönlerini törpülemiş vaziyette. Eski DYP, ANAP, vs. gibi her partiden katılan var ANAPARTİ'ye.

Yeni bir heyecan, yeni bir umut, yeni bir adım olabilmesi için merkez parti olmasından başka çaresi yok zaten. Ama dediğim gibi sadece parti ve çizgisi önemli değil, aynı zamanda siyasetçi de önemli. Yoksa 90 küsur parti var ortada. Bunlardan bir cacık olmuyor.

Emine Ülker Tarhan nezaketi, demokratlığı ve kucaklayıcılığı ile ve aynı zamanda kadın olduğu için kadın haklarına da önem verecektir, yeni bir umuttur. Siyasetteki tıkanıklığı açabilecek potansiyeli ve heyecanı var. Din, mezhep, vs. gibi ayrımcılıklarını ve düşmanlıklarını ben görmedim, o yüzden o konuda bir şey diyemem. Ha ulusalcı, solcu diye de insanları genelleyemem çünkü inançlı ya da inançsız olup saygılı çok ulusalcı, solcu insan da var. Çevremize bakmak yeterli bu insanları görmek için. Kötüye bakıp da herkesi genellemek kadar cahilane bir tavır olamaz.

Ama dediğim gibi merkez parti olma iddiasında olan bir kere kucaklayıcı olmak durumunda tüm Anadolu insanını ve dine, inanca saygılı olmak durumunda. İslamcılık oynayıp malı götüren çok ama sistemin narinliğinden nedense bu insanlara dokunulamıyor, şimdi de medya yasağı gelmiş artık haberi de yapılamayacak. Yani İslamcılık deyip de şerefsizlik yapanları destekleyeceğime bu saatten sonra samimi olup dini serbest bırakanları desteklerim, İslamcı olması şart değil, inançlarla uğraşmasın yeter çünkü münafıklık daha beterdir, cehennemin en alt katı onlara aittir.

Konu Cihannur tarafından (11-28-2014 Saat 02:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Hakaret.
zülcenaheyn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla