Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2015, 21:59   #229
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
doxanikee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neden mi Recep Tayyip Erdoğan? Çünki O tüm islam dünyasını tek bayrak altında toplayacak ve kafi dünya milletlerini defedecek tek isim. İçerideki kafir uzantılarını da ya polisle tek tek vurarak ya da öldürerek yok edecek. ve içimizdeki ataistleri de evlerine tıkacak, zorla da olsa islam eğitimi vererek içlerindeki zehri defi hacet edecek.

Allah'ım sana yardımcı olsun reyiz.
Sayın cumhurbaşkanımızın Ak Saray'ın ilk açılış davetlisi olarak papayı çağırması hiç de olumlu olmadı.Halbuki sayın cumhurbaşkanımızdan ilk açılış olarak tüm müslüman ülkelerinde ki İslam alimlerini davet etseydi çok daha makbule geçerdi.Bir de siyonistlerin sinsi planı olan "medeniyetler ittifakı", bir başka adı ile "dinlerarası diyalog" (sözde) "küresel barış" çalışmalarını sayın papa hz.leri ile sürdüreceğiz" diye söylemesi bizim hilafet devleti kurma hayallerimizi suya düşürmüştür.Biz acele etmiyoruz ama, yeryüzünde müslümanların kanları oluk oluk akıtılırken bunu sonlandırmak için papaya baskı yapsaydı tarihe geçecekti.Ancak, Tayyip Bey'in "papanın fikirlerinde hem fikiriz" demesi bütün umutlarımızı söndürmüştür.Bu saatten sonra İslam dünyasının huzur ve refaha kavuşması artık muhal olmuştur.

Hatta PKK ile anlaşıp sözde " barış süreci" başlatması onlara büyük cesaret vermiştir.Artık doğu illerimizde, hükümetimizin bu pasifliğinden cesaret alan bu vatan hainleri artık doğuyu bir Kürdistan olarak nitelendirmesi yutulacak şey değildir.Askerimiz kışladan dışarı çıkma zamanı gelmiş iken onları pasifise etmesi bizi çok üzmektedir.Bu yüzden, ben şahsen ülkemizin geleceğini pek parlak görmüyorum.Hülasa, ülkemiz adım adım bölünmeye gidiyor.Allah encâmımızı hayreylesin diyorum..

Konu MEÇHUL ADAM tarafından (01-09-2015 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla