Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
Biz ciddi insanlarız, trollükle falan işimiz olmaz. İnsanları yanlış yönlendirerek algı yönetimi yaptığı sözünüz iftiradır. Yalan söylediğimi hem de bunu utanmadan yaptığımı sözlemeniz de iftiradır. Sizi iddianızı ispata çağırıyorum. Ne yalan söylemişim gösterin. Peşinden gittiklerimizi kutsalların da üzerine çıkardığımız sözünüz de yalan ve iftiradır. Yok böyle bir şey. Yalan ve iftiralardan medet ummayınız. Fikir mücadelesine giremiyorsanız geri çekilin. Yalan ve iftiralarla doğru fikirleri yok edemez, gerçekleri gizleyemezsiniz..
|
Kardeşim ben sana devletin resmi yazısı ile cevap veriyorum sen de bana akepeyi karalamak için haber yaptığımı söylüyorsun ispat et diyorsun. al işte devletin resmi sayfasından alıntıdır.
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
Allah'tan korkmak lazım ya! Gidin Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la konuşun, gidin Hamas Lideri Halid Meşal'le konuşun ve AK Parti iktidarında Türkiye'nin; Filistin'e, Filistinlilere ve Filistin davasına yapmış olduğu; katkıları, iyilikleri, hizmetleri onlardan dinleyin.
Bakın bir kez daha tekrarlıyorum ki iyice anlaşılsın:AK Parti hükümetleri Cumhuriyet Tarihi'nin en Filistin yanlısı hükümetleridir.
|
İstediğiniz internet sayfasını açın istediğiniz araştırmayı yapın. Cumhuriyet tarihinde, bırakın cumhuriyeti Türk tarihinde israille hiç bu zamanki kadar yakınlık kurulmamıştır ve ticaret yapılmamıştır. Bunlar bizim canımızı yakıyor. Filistin dostluğuda lafta kalıyor. Seçim zamanı hatırlanıyor. Böyle olmamalı.
Şunuda belirteyim: Siyaset peşinde koşan insanın din demesi, dini söylemler yapması hiçte inandırıcı olmuyor. Bana bir tane siyasetle arası iyi olmuş, devlet erkanı tarafından sevilmiş, devlete yakın olmuş İslam alimi gösterebilirmisin. Alimlerin hepsi çile çekmiştir. Devletin başında bulunanlar bulundukları devirde alimlere hep zulum yapmıştır. Her devirde bu böyledir.
Hep çıkarlar ön planda olduğu için, dinde biyerde bunu engelliyor ve çıkar yollar aranıyor. yalan yanlış fetva verenler, mutaya caiz diyen hoca kılıklılar devreye giriyor. “Kitap yüklü merkep” der, kur’an böyle insanlara.! Dinin içi boşaltılıyor.
Bediüzzaman'ın sözünü hatırlamak gerekiyor. :Allah ım siyasetten ve şeytandan Sana sığınırım.
Siyaset yalan söyleme sanatıdır. En iyi yalanı kim söylerse en iyi siyasetçi odur.