Alıntı:
onurcan Nickli Üyeden Alıntı
bu paralelciler madem iyi eğitimciler neden hırsızlık var bende sorayım o zaman
Allah korkusu yerine pensilvanya korkusu olmasın sebebin birisi,
milletin adına değilde kendi cemaatin adına helal diğerlerine haram düşüncesindenmi acaba, bütün önemli mevkileri ele geçirelim gerisi fasafiso demelerindenmi acaba,
onca yıldır verdiğiniz eğitim ne işe yaradı devletine milletine gariban insanlara dinini kendi emellerine alet edildiğindenmi eğitim işe yaramadı acaba?
hırsızlık önlemenin yolu kalpte imanla olur o sevgiyi Allah için verebiliyorsan olur
hazredi peygamberin yoludan gidersen olur hazreti ömerin adaletini uygularsan olur zenginden fakire aktarırsan olur haa bunlar cemaatle olmaz çünkü cemaat kendi emellerine alet eder.... hırsızlık sizin gibi din üzerinde impartorluk kurmayla önlenmez......
|
Gülen Cemaati'nin geneliyle Paralelleri ayırmak gerekir. Cemaatin tabanında sırf Allah rızası için eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan 'adanmış ruhlar' diye nitelendirilen insanlar çoktur. Paraleller ise 'aşırı ve yanlış adanmışlıktan dolayı gözü dönmüş ruhlar' diye nitelendirdiğim kişilerdir. Paraleller, aşırı ve yanlış adanmışlıkla gözü dönmüş hâle gelmişler, âdeta efsunlanmış gibi hiçbir ölçüye ve kaideye bağlı olmadan pek çok kötülüğü yapar olmuşlardır.
Konu Cihannur tarafından (02-02-2015 Saat 04:55 ) değiştirilmiştir..
|