Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-08-2015, 18:48   #3
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saadet Partisi'nin 'parti bülteni' Millî Gazete bu tür haberlerle Saadet Partisi'nin % 1 civarındaki oyunu arttırarak AK Parti'nin, dindarlarını oylarını böleceğini zannediyorsa yanılır. Millet; AK Parti'nin oylarını, dindarların oylarını bölmek için her türlü şeyliğin nasıl yapıldığının ve yapılacağının itirafını kendi gözleriyle gördü, kendi kulaklarıyla duydu. Google'de Kanal B + Nahit Duru yazılarak arama yapılırsa çıkacak video seyredildiğinde her türlü şeyliğin ne anlama geldiği ve o her türlü şeyliğin nasıl yapıldığı net bir biçimde görülebilir.

Laikçiler, solcular, gâvurcular, Saadet Partisi'ni her türlü şeyliklerini yapmakta bir araç olarak kullanmakta ve Müslümanların oylarını, dindarların oylarını bölüp; laikçi, solcu, gâvurcu bir iktidar kurmak için bütün güçleriyle çalışmaktadırlar. Çünkü onlar biliyorlar ki AK Parti'ye merkez sağda ya da dindar sağda ciddi bir alternatif çıkaramazlarsa kolay kolay iktidar yüzü göremezler ve milletin partisi olan dindar ağırlıklı merkez sağ AK Parti, 'hâkim parti' olma konumunu sürdürerek uzun yıllar boyunca tek başına iktidarda kalmaya devam eder.
Dindarlığın ne olduğunu önce iyice tesbit edip öyle konuşun.Dindarlık öyle ucuz bir vasıf değildir.Her namaz kılan, oruç tutan hacca gideni dindar sanarsanız, yanılırsınız.Dindar olmak için, öncelikle bütün tâğuti sistemleri red edecek ondan sonra dindar olacak.Yok öyle yağma!.Kim Allah'ın şeriatına samimi olarak gönül vermiş ise, asıl dindar odur.Gerisi çakma dindardır.

Bu SP'nin başına öyle bir mücahid lider geçmesi lazım ki gözünü budaktan esirgemeyip siyonizme karşı amansız bir mücadele edecekse ben her zaman onun arkasında olurum.Mırın kırın, ehüm ühümlerle siyaset yapanı hiç sevmem.Benim siyasetim adam gibidir.HAK İLE BÂTILI BİRBİRİNE KARIŞTIRACAK KADAR AKIL FUKARASI DA DEĞİLİM.PARTİCİLİK DE YAPMAM.OY KAZANACAĞIM VEYA KAYBEDECEĞİM DİYE BİR KORKUMDA YOKTUR.HAK VE ADALET NE İSE BEN ONU DESTEKLERİM.
BEN AKP'Yİ İYİ TANIRIM.ONLAR TIPKI ESKİ ANAP'IN YOLUNDALAR...BİZE KİMSE GAZEL OKUMASIN.SP'NİN KADROSU, AKSAÇLILARDAN TEMİZLENMEDİĞİ MÜDDETÇE ONLAR HEDEFİNE ULAŞAMAYACAKLARDIR.ONLARIN YERİNE; GENÇ, DİNAMİK, DENEYİMLİ, TECRÜBELİ, AKADEMİST,CESUR, İLİM SAHİBİ VE ŞECAATLİ GENÇ KADROLARA İHTİYAÇ VARDIR.BUNLAR OLMADIĞI MÜDDETÇE ONLAR YERİNDE SAYMAYA DEVAM EDECEKLERDİR.BENİM YOLUM PARTİCİLİK YOLU DEĞİLDİR.BENİM YOLUM SIRAT-İ MÜSTEKÎM YOLUDUR.

AKP'NİN ÇEKİRDEK KADROSU YOKTUR.ONLAR, TOPLAMA TAKIMI İLE VAZİYETİ İDARE EDİYORLAR.BU NEREYE KADAR SÜRECEK BİLİYOR MUSUNUZ?TAA Kİ MENFAATLER BİTENE KADAR...İŞTE TÜRK SİYASETİ BUNDAN İBARETTİR.
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla