02-08-2015, 19:55
|
|
|
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
AK Parti'yi nereden iyi tanırsın? Üniversitelerdeki başörtüsü yasağını kaldırmasından mı? 12 yaşından küçük çocukların da Kur'an kurslarına gidebilmelerini sağlamasından mı? Kapatılmış olan imam hatip ortaokullarını yeniden açmasından mı? Hem imam hatip ortaokullarında hem de diğer ortaokullarda başörtüsünü serbest bırakmasından mı? Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde başörtülü milletvekillerinin görev yapabilmelerini sağlamasından ve başörtülü milletvekillerine sahip olmasından mı? Başörtülü hanımların belediye başkanı olarak da görev yapabilmelerini sağlamasından mı? Kamu kurumlarında başörtüsüyle çalışılabilmesini sağlamasından mı? AK Parti'nin olağanüstü ve muhteşem hizmetlerinden birkaçı bunlardır. Dahası da sayılabilir ama yukarıda saydıklarım dahi durumu izahta yeterli olacaktır. Eğer Saadet Partisi dindarların oyunu çok bölseydi bütün bunlar ve benzeri olağanüstü ve muhteşem hizmetler gerçekleşmeyebilirdi ve dindarlar hâlâ; laikçilerin, solcuların, gâvurcuların zulümleri altında baskıyla yaşıyor olabilirlerdi Allah korusun. Dindarlar AK Parti'yi desteklediler ve kendilerine yapılmakta olan zulümlerden kurtuldular Allah'a şükürler olsun.
|
SAFF SURESİ-4 Allah, kendi yolunda kenetlenmiş bir yapı gibi saf bağlayarak savaşanları sever.
Bu ayete göre,AKP şimdi Allah yolunda mıdır?.ÇOĞUNLUK KATILIM HİDAYET YOLUDUR DİYORSAN O ZAMAN HÂŞA NUH ALEYHİSSELAM 950 SENE YANLIŞ İŞ YAPMIŞ DEMEKTİR.BU İNCELİKLERE DİKKAT ETMENİZİ TAVSİYE EDERİM..
Size bir soru daha soracağım...
Geçmişte söyledikleri net olduğu halde, sonradan bu söylediklerini yalanlayan kimseye ne denir?.
Cevap:?
Kim doğruları savunursa biz onlardan yanayız.Ancak, yalanların en tehlikelisi doğruya yakın olandır.İşte, müslümanlar bu ince meseleyi henüz kavrayamamışlardır.
"Şikâyetçi oIup ağIadığım nice günIer oIdu. Zaman geIdi ki, ağIadığım günIere ağIadım." Hazreti Ebû Bekir (RadıyaIIahu anh)
Evet, seçmesini bilmeyenin şikayet etme hakkı yoktur. O saydıkların hepsi göz boyamalarıdır..Başörtüsü mücadlesini zamanında ben çok yaptım, hemde 30 sene.. ama, meğer boşuna yapmışız.Şimdi "üstü şişhane altı tophane" olmuş.Edep hâyâ hak getire!
Siz bize ülke insanımızın genel ahlak durumundan bahsedin.13 seneden beri düzelen bir şey var mı?Toplumumuz gittikçe yozlaşıyor, yozlaştırılıyor..Bunlar yalan mı şimdi?Tolumumuzun genel ahlakında birinci derecede devlet sorumlu değil midir?Bu ahlaki eksen kaymaları niye artmaya devam ediyor. Soruyorum size;Merhum Erbakan hoca her seferinde "ÖNCE AHLAK VE MANEVİYAT sözünden bu güne kadar ne anladınız ne bildiniz?
"Dindar nesil yetiştireceğiz" dediler yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.Ateizm derneklerinin resmen kurulmasına izin verdiler.Gidin bakıp bakalım AB ülkelerinde kurulmuş bir tek ateizm derneği var mıdır?
SP'yi böldüler bir de utanmadan "bölünmeyin" diyorlar.Şimdi kalkıpda bana terane okumayın.Ülkenin genel ahlak durumu iflas etti.Ülkenin tamamı İmam Hatipli'de olsa bu ülkenin ahlakı düzelmez.Temelller sağlam olacak ki bir şeye faydası olsun.
Şunu da hiçbir zaman unutmayınız ki eğer bir kimse sorgulama yeteneğini yitirmiş ise o kişi davarlar gibi güdülmeye mahkum olur.
Perdenin arka tarafını görmezseniz hakikatlere ulaşamazsınız.Taassupluk ehli olursanız aklınızı bir başkasına kiraya vermiş olursunuz.
BURADA BEN AKP'NİN CÜRÜMLERİNİ HENÜZ ANLATMADIM.ONLARI DA ANLATIRSAM KONU ÇOK UZAYACAKTIR.
PARTİ PIRTININ PEŞİNE DEĞİL, HAK VE HAKİKATİN PEŞİNE TAKILIN Kİ SİZLERE HİDAYET YOLLARI AÇILSIN DEMEK İSTİYORUM.
FÎ EMANALLAH..
Konu MEÇHUL ADAM tarafından (02-08-2015 Saat 19:59 ) değiştirilmiştir..
|
|
|