Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-09-2015, 13:35   #6
Kullanıcı Adı
eyyubii
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
PARTİ PIRTININ PEŞİNE DEĞİL, HAK VE HAKİKATİN PEŞİNE TAKILIN Kİ SİZLERE HİDAYET YOLLARI AÇILSIN DEMEK İSTİYORUM.

FÎ EMANALLAH..[/SIZE]
Katılmamak elde değil. akepenin ne yanlışını yazsam bazı üyeler öyle şeyler yazıyorlarki aklamak için.
Adamlar "evet biz çaldık diyolar", bunu buraya yazıyorum. Allah Allah, ayet, hadis, gazete küpürleri havalarda uçuşuyor.

Buna ne denir. siz isim verin. yalakalık. kula tapınma. çıkar ilişkisi. vb..

ne yapmak istiyorsunuz merak ediyorum. adam kendisi yıllar önce söylemiş :
"Birgün parmağımdaki yüzükten başka malım olursa, bilinki haram yemişimdir, çalmışımdır."

Allah aşkına gelin Allah tan başkasına tapmayın. siyaset şeytan işidir. siyasetçinin peşinden gitmeyin. gelin peygamberin peşinden, izinden gidin. Bu yapılan müslümanlık değildir. Tek söyleyebildiğiniz, imamhatipler serbest oldu, başörtüsü serbest oldu. Keşke ikiside yasak olsaydıda dinin içi bu kadar boşaltılmasaydı. Birileri bunlar için mücadele edip hak yolda gitseydi. Başörtüsü için, Kuran için, Hak için mücadele şu sizin yaptığınızın yanında binkere daha iyidir. En azından o zamanlar yapılan mücadele Hak içindi. Şimdi hırsızlık yapanları korumak için mücadele ediyor, dine sarılıyorsunuz.

Kendinizden başka herkese küfür ediyorsunuz. Bu gidiş nereye kadardır. Bilinki bu gidiş hakka olan gidiş değildir. Peygamber yolu olan gidiş değildir. Kaldı ki Peygamberimizin Hz Fatima ya öğüdünü hatırlayın.

saadetin açıklamasını yazıyorum. onlar hak değil deniyor.
başka partiyi yazıyorum, yok onlarda böyle deniyor.
başka bir cemaati yazıyorum, yok onlarda hak değil.

Allah sanki yeryüzünde size görev vermiş, akepeli olmayan cennete giremeyecek.
başbakanınızın dediği gibi "Farzı ayn". buna tövbe demek lazım. tövbe etmek lazım. koskoca adamlar 2-3 kuruş para için neler söyleyebiliyorlar. yeterki menfaatleri gitmesin. musluklar kapanmasın.

ben sadece sizlere tebliğ ediyorum. Yarın Hak bana sorarsa onlara tebliğ ettim diyeceğim.
vesselam..

bu arada konu israile yardım ve yataklıktı. bu konuda bişey yazılamadığı için konuyu saptırarak başka yönlere çekilmiş.
olsun, burada bu yapılır ama hakkın huzurunda bu sorular tekrar sorulacak. biraz bekleriz.
eyyubii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla