02-09-2015, 18:21
|
|
|
Alıntı:
Menderesay Nickli Üyeden Alıntı
onlarca diyosun bir tane söylermisin
|
Dalga mı geçiyorsun?
PKK'nın onlarca progopanda ve haber sitesi var.
Resmi sitesi bile mevcut.
Yahu PKK'lılar, Türkiye'de ulusal bazda gazete bile yayımlıyorlar.. (Özgür Gündem)..
not: Bu mesaja bazı PKK sitelerinin linkini eklemiştim ama PKK progopandası olmasın diye şimdi siliyorum.
Alıntı:
kapatılma yan isid Türkiyeyi kafir devlet ilan etmiş bunların neyini savunuyor sun Allah aşkına isid Türkiye içinde çok büyük bir tehtid
|
İnsaf!..
Ben nerede IŞİD'i savundum?.
Bu forumda defalarca IŞİD'e karşı olduğumu ve IŞİD'in verdiği zararları yazdım.
IŞİD harici bir terör örgütüdür.
Ama şunu da belirteyim ki, PKK'ya ve ABD'ye karşı IŞİD'i tutarım. Bu da IŞİD'i sevdiğimden değil, PKK'ya karşı olan nefretimdendir.
Sen nasıl beni hemen IŞİD'i savunmakla itham edebiliyorsun?
Ben sana PKK'nın can düşmanı IŞİD'e saldırıyorsun ve PKK'yı eleştirmiyorsun diye, ''PKK'lı'' veya ''Kürtçü'' desem hoşuna gider mi?
O IŞİD sitelerinin kapatılması meselesine gelirsek..
Siz değil misiniz, sürekli ifade özgürlüğünden dem vuran , şiddete başvurulmadığı sürece herkes istediğini söyleyebilmeli diyen?
Eğer ama onlar IŞİD terörünü savunuyor dersen, diğerleri de PKK terörünü savunuyor..
Evet IŞİD Türkiye için tehdittir ama onbinlerce vatandaşımızı katleden PKK Türkiye için çok daha büyük tehdit ve de aynı zamanda düşmandır.
Alıntı:
bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın düşüncesi olabilir en basitinden
|
Terörist PKK'nın ve PKK'lıların, Suriye'de yüzbinlerce müslümanı katleden ve katletmeye devam eden terörist Esed rejimiyle ve milyonlarca insanın katili ABD'yle işbirliği yapması gibi mi..
Veya tersinden bakarsak Beşşar Esed rejiminin ve ABD'nin nasıl olsa kendilerine dokunmuyorlar diye binlerce insanın katili terörist PKK'yı beslemeleri/desteklemeleri gibi mi..
Konu Özgür Suriye tarafından (02-09-2015 Saat 18:34 ) değiştirilmiştir..
|
|
|