Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2015, 03:19   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel, geçen sene 25 Ağustos 2014 tarihinde Süper Kupa Finali sonrasında yaptığı açıklamada Galatasaraylı Futbolcu Felipe Melo'yu sokak köpeğine benzeterek ona şöyle hakaret etmişti: "Belediye gereksiz sokak köpeklerini zehirlesin; yoksa olmayacak yani bana kalacak bu iş, ben de ceza alırım falan diye korkuyorum."

YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

Fenerbahçe Kalecisi Volkan Demirel, Galatasaraylı Futbolcu Felipe Melo'ya sokak köpeği diyerek hakaret ettikten sonra aradan 6 ay geçmeden şimdi de Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na o... çocuğu diyerek küfretmiş.

Futbol disiplin talimatnamesine göre Volkan Demirel'in 2 ila 5 maç arası ceza alması bekleniyor. Felipe Melo'ya hakaret ettikten sonra aradan daha 6 ay bile geçmeden bu sefer de Trabzonspor Başkanının annesine küfrettiği gerekçesiyle pfdkya sevk edildiğine göre Volkan Demirel en az 3 maç ceza almalıdır; cezanın caydırıcı olması için 4 ya da 5 maçla da cezalandırılabilir.

Konu Cihannur tarafından (02-10-2015 Saat 03:38 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla