02-10-2015, 23:54
|
|
|
Alıntı:
MEÇHUL ADAM Nickli Üyeden Alıntı
Evet, seçmesini bilmeyenin şikayet etme hakkı yoktur. O saydıkların hepsi göz boyamalarıdır..Başörtüsü mücadlesini zamanında ben çok yaptım, hemde 30 sene.. ama, meğer boşuna yapmışız.Şimdi "üstü şişhane altı tophane" olmuş.Edep hâyâ hak getire!
Siz bize ülke insanımızın genel ahlak durumundan bahsedin.13 seneden beri düzelen bir şey var mı?Toplumumuz gittikçe yozlaşıyor, yozlaştırılıyor..
|
O saydıklarımı ve benzeri olağanüstü ve muhteşem hizmetleri göz boyama olarak görüyorsanız size bu konuda söyleyecek pek bir şey kalmıyor. Aklıma daha sonra geldi; AK Parti, ortaokullarda Kur'an'ı Kerim'i ve Peygamberimizin Hayatını da seçmeli ders olarak okutmaya da başladı. Bu da sizin nazarınızda pek önemli olmayabilir ama AK Parti'nin 12 yılı aşkın iktidarında yapmış olduğu bunlar ve benzeri olağanüstü ve muhteşem hizmetler benim için çok önemlidir.
Biz şimdi neredeyiz Meçhul Adam? AK Parti Forum'dayız. Peki bu AK Parti Forum ne zaman kuruldu? 2007 yılının temmuz ayında. Yani daha öncesi yok. Peki AK Parti Forum hangi ağ üzerinde işliyor? İnternet üzerinde işliyor. Türkiye'de internet ne zaman gelişti ve yaygınlaştı? 2000'li yıllarda. Şimdi burada diyorum ki: El İnsaf! Arkadaşım, toplumumuzda ve genel olarak dünyada ahlâksızlığın artmasında maalesef ki internet çok etkili olmuştur. AK Parti ne yapsın, interneti mi kapatsın?! AK Parti iktidarında, zararlı bazı internet siteleri kapatılıyor ama yine de internette ahlâksızlık içeren ve zararlı olan çok sayıda site var. İletişimin çok gelişmesi ve internetin de yaygınlaşması sonucu dünyanın genelinde artan ahlâksızlıktan ötürü AK Parti'yi sorumlu tutmanız doğru olmuyor.
Konu Cihannur tarafından (02-10-2015 Saat 23:57 ) değiştirilmiştir..
|
|
|