Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2015, 00:25   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
eyyubii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim ben sana devletin resmi yazısı ile cevap veriyorum sen de bana akepeyi karalamak için haber yaptığımı söylüyorsun ispat et diyorsun. al işte devletin resmi sayfasından alıntıdır.

İstediğiniz internet sayfasını açın istediğiniz araştırmayı yapın. Cumhuriyet tarihinde, bırakın cumhuriyeti Türk tarihinde israille hiç bu zamanki kadar yakınlık kurulmamıştır ve ticaret yapılmamıştır. Bunlar bizim canımızı yakıyor. Filistin dostluğuda lafta kalıyor. Seçim zamanı hatırlanıyor. Böyle olmamalı.

Şunuda belirteyim: Siyaset peşinde koşan insanın din demesi, dini söylemler yapması hiçte inandırıcı olmuyor. Bana bir tane siyasetle arası iyi olmuş, devlet erkanı tarafından sevilmiş, devlete yakın olmuş İslam alimi gösterebilirmisin. Alimlerin hepsi çile çekmiştir. Devletin başında bulunanlar bulundukları devirde alimlere hep zulum yapmıştır. Her devirde bu böyledir.

Hep çıkarlar ön planda olduğu için, dinde biyerde bunu engelliyor ve çıkar yollar aranıyor. yalan yanlış fetva verenler, mutaya caiz diyen hoca kılıklılar devreye giriyor. “Kitap yüklü merkep” der, kur’an böyle insanlara.! Dinin içi boşaltılıyor.

Bediüzzaman'ın sözünü hatırlamak gerekiyor. :Allah ım siyasetten ve şeytandan Sana sığınırım.
Siyaset yalan söyleme sanatıdır. En iyi yalanı kim söylerse en iyi siyasetçi odur.

Arkadaşım; AK Parti iktidarında Türkiye'nin Filistin'e one minute der gibi bir pozisyonda olduğunu söylemek bir yana, Türkiye'nin Filistin'e duyarsız kaldığını iddia etmek dahi abesle iştigaldir.

Açın interneti, Gazze, İsrail tarafından bombalanırken şimdiki AK Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun, Dışişleri bakanıyken Gazze'de kızı İsrail bombalamasında öldürülmüş babaya sarılarak ağladığı fotoğrafları bulun. O fotoğraflar yeterli gelmediyse açın yine interneti, Filistin'e Birleşmiş Milletler'de gözlemci devlet statüsü verilmesi sırasında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın yanında yine dönemin Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nu görün.

El insaf! Türkiye, AK Parti iktidarında Filistin'e duyarsız kaldı demek, Türkiye, AK Parti iktidarında hiç bölünmüş yol yapmadı demek gibi bir şey. Oysa AK Parti iktidarına kadar Türk Siyasi Tarihi'nden 1908 yılından 2002 yılına kadar 94 yılda sadece 6.000 kilometre civarında bölünmüş yol yapılabilmişken, AK Parti iktidarında 12 yıl kadar sürede 17.000 kilometre civarında bölünmüşi yol yapılmıştır Allah'a şükürler olsun.

Konu Cihannur tarafından (02-11-2015 Saat 14:37 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla