02-11-2015, 14:50
|
|
|
Alıntı:
eyyubii Nickli Üyeden Alıntı
sen bildiğin gibi okuyacaksın anlaşılan. konu başka sen kalkmışsın bana duble yoldan bahsediyorsun.
sana diyorumki devletin resmi rakamlarıdır. ak parti devletinin resmi rakamlarıdır.
israille, tarihimizde en fazla yakınlık, ticaret kurulan zamandır diyorum. ama meydanlarda kahrolsun deniyor. ticarete dostluğa gelince kanka olunuyor. bunu diyorum. kandırılıyoruz diyorum. bu hak değil diyorum. bana duble yoldan bahsetme.
filistin lideri ile fotoğraf çektirmek israille olan dostluğa engel değildir. herkes herkesle fotoğraf çektiriyor.
onunla foto çektirmek öteki ile olan dostluğuna zarar verir mi..?
|
İsrail'le ticaretimizin arttığını söylüyorsun. İsrail'le o ticareti kim yapıyor, AK Parti mi yapıyor özel sektör mi yapıyor? Elbetteki özel sektör yapıyor. İsrail'le yapmış olduğumuz ortak askerî tatbikatları bitirdiğimizi de hatırlatırım.
Filistin Lideri Mahmud Abbas'la birlikte verilen o fotoğraf sıradan bir fotoğraf değildir. Filistin; ABD ve İsrail karşı çıkarken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin de desteğiyle Birleşmiş Milletler tarafından gözlemci devlet olarak kabul edilmiştir. İşte bu yüzden o fotoğraf tarihî bir fotoğraftır ve AK Parti iktidarında Türkiye'nin Filistin'e dostluğunu ve desteğini gösteren fotoğraflardan biridir.
Gidin, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'la konuşun, gidin, Hamas Lideri Halid Meşal'le konuşun ve onlara Filistin'e dünyada en çok destek veren, en çok sahip çıkan 3 ülkeyi sorun. Size verilen cevaplarda o 3 ülke içinde Türkiye ismini ilk 3 ülke ismi arasında ve belki de her iki siyasetçiden de de en çok destek vermekte ve en çok sahip çıkmakta 1. sırada yer alan ülke ismi olarak da duyacaksınızdır diye değerlendiriyorum.
AK Parti iktidarında Türkiye'nin Filistin'e desteği ve dostluğu çok açıktır. Bölünmüş yol misalini bu yüzden verdim. Bunu reddedemezsiniz ki ya! Türkiye, Filistin'e destek vermiyor, one minute çekiyor demek, AK Parti iktidarında Türkiye'de binlerce kilometre bölünmüş yol yapılmamıştır demek gibi bir şeydir, yani abesle iştigal etmektir, güneşi balçıkla sıvamaya çalışmaktır.
Konu Cihannur tarafından (02-11-2015 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir..
|
|
|