02-15-2015, 22:44
|
|
|
AKP'yi kimler kurmuştur?.Bir de bunu vefat etmeden önce ki bir söyleşi de merhum Erbakan hocamızdan dinleyelim...
NOT:AKP'li arkadaşlar bana kızacak ama kusuruma bakmasınlar,lakin birçok müslüman, sorgulama ve akıl yürütme yeteneğini kaybettikleri için, sürü psikolojisi hastalığına yakalanmış olup adeta koyun gibi güdülmeye devam ediyorlar.Bir şeyin hakikatini öğrenmek istiyorsanız sorgulama yeteneğinizi geliştirmeniz gerekir.Aksi takdirde sizlerin dini dugularınızıla ve vicdanlarınızla oynamaya devam edecektir.Dini alet edip menfaat beklemek veya onu kullanmak kesinlikle haramdır.Eğer dava kutsal ise hiç çekinmeden, hakikatleri araştırıp sorgulama hakkınızı da arayın.Kendinizde enayi yerine aldırmayın..
Bana bu sözlerimden sonra yine kızacaksınız ama ben harbi bir adamım.Birşeyi sorgulamayı istemeyenlere karşı allerjim vardır.Kim olursa olsun aklınızı kiraya vermeyin ve cesaretinizi toparlayarak herşeyi sorgulayın.Sizlere sunulan toz pembe dünyalara aldanmayın.Çünkü ASIL HAKİKATLER PERDE ARKASINDA DURMAKTADIR.BU PERDELERİ YA ARALAYIN YA DA YIRTIN ATIN...
Eğer bu mesajımdan sonra adminler beni banlayacaklarsa veya bu mesajımı sileceklerse bu hiç de umurumda değil.
Sorgulamanın ana metodu şudur: NE,NİÇİN, NEDEN,NİYE,NASIL??. SORULARINA KARŞILIK ARAMAKTIR.
AKIL YÜRÜTME İSE BİR KONU ÜZERİNDE İLİM SAHİBİ OLUP FİKİR YÜRÜTMEK MANTIĞI KULLANMAK DEMEKTİR..SİZLER BÖYLE YAPARSANIZ UFKUNUZ ÇOK GENİŞLEYECEK VE HAYATINIZ DEĞİŞEREK RENK KATARSINIZ.RUTİN İŞLER VE SABİT FİKİRLİLER ANCAK; MONOTON, KUL KÖLE OLMAYA MAHKUM OLURLAR.
HİÇBİR ZAMAN BİR KİMSENİN, HELE DE SİYASETÇİLERİN YALDIZLI VE BALLI SÖZLERİNE DE ALDANMAYIN.BU HUSUSTA BİRKAÇ HADİS-İ ŞERİF VARDIR Kİ, BİZLERİ UYARMAKTADIR:
"Ahir zamanda din adamları, halkın istediği yönde fetva verip, helale haram, harama helal diyecekler, Kur’anı ticarete, menfaate alet edecekler." (Deylemi)
"Ahir zamanda dünya menfaati için dini alet eden riyakârlar çıkar. Sözleri baldan tatlıdır. Bunlar kuzu postuna bürünmüş birer kurttur." (Tirmizi)
"En kötü insan, dini dünya malına alet edendir." (İbni Asakir)
Evet, bu sahih hadisleri okudunuz.Bundan böyle herşeyi ona göre tefekkür edin ve sorgulayın.
Bizim kimseye asla düşmanlığımız veya kinimiz yoktur.Artık üzerimizde ki bu ölü toprağını kaldırıp atalım ve kendimize gelelim demek istiyorum..
FÎ EMANİLLAH...
Konu MEÇHUL ADAM tarafından (02-15-2015 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir..
|
|
|