02-17-2015, 00:14
|
|
|
Alıntı:
eyyubii Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim bir sürü kalabalık laf yazıyorsun. amaç kafa bulandırmak, net bişey yok..
Ben sana kısaca diyorumki ; pekeke nin isteğiyle (1. istekleri dersanelerdi) güneydoğuda dersaneler kapatılıp yerine pekeke okulu, okuma salonu, kültür salonu adı altında yerler açılıyor. bizim bunlara canımız yanıyor. siz çıkmış apo taraftarlığı yapıyorsunuz. okul yok diyorsunuz. bana çıkıpta Türk büyüktür, Türk şudur, budur kalabalığı yapmana gerek yok. olanlar gözümüzün önünde zaten.
apo nun birinci koşulu gülen dersanelerinin kapatılmasıdır. (ilk defa paralel kelimesini kullanan da apodur. sizde bunu sahiplendiniz.) çünkü dersaneler örgüte (siz ne kadar örgüt diyemesenizde) giden adam akışını kesiyor. insanları eğitiyor. onlar eğitilmiş insan istemiyor. cahil insanı kandırmak kolaydır. verirsiniz eline suç unsurunu bir kere karıştımı tamamdır onun işi. ama o insan okursa araştırır, doğruyu yanlışı görebilir. o yüzden dersaneleri istemiyorlar. devlet zaten buraya yatırım, destek yapmıyor. bilakis insanlar örgütün eline bırakılmış. sizde böylesiniz sizden öncekilerde böyle idi.
uyanık olmak lazım. yıllardır ne olay olsa hep Türkiye 1 koyup 3 alacak diye kandırılıyoruz. hep 3 koyup 1 alıyoruz. benim derdim yine örgüte taviz verip toprak kaybedilmesidir. bunun dönüşü yok. akepe şuan örgüt ne isterse yapıyor. osloda verilmiş karanlık sözler var. bu konu gündeme geldimi akepenin dizlerinin bağı çözülüyor. kimseden bir açıklama yok.
Allah sonumuzu hayır etsin. ama hayır akepe eli ile gelmeyecek bu bellidir. bu kadar gerginlik oluşturup büyük Türkiyeden bahsetmek harikalar diyarında uykuya dalmaktır.
vesselam..
|
Amacım kafa bulandırmak değil gerçekleri söylemek. Yazıdıklarımı dikatlice okur ve üzerinde iyice düşünürseniz gerçekleri söylediğimi göreceksinizdir.
Abdullah Öcalan taraftarlığı yaptığım sözünüz iftiradır. Böyle bir şey söz konusu değil. PKK terör örgütüne örgüt diyemediğim sözünüz de iftiradır. PKK terör örgütü bir terör örgütüdür ve bunun böyle olduğu hep söyleye gelmişizdir. AK Parti'nin, PKK'nın her istediğini yaptığı sözünüz de iftiradır. Böyle bir şey de yok!
Demografik gerçekleri görmeden siyaset yapılması doğru olmaz. Sana bana göre PKK, terör örgütüdür, Kürt milliyetçisi vatandaşlarımıza göre ise vatan müdafası yapan özgürlük savaşçısı gerillaların bulunduğu bir direniş örgütüdür.
Kürt sorununu çözmede AK Parti'nin gittiği yol doğrudur. Kürt sorununu demokratikleşmeyle çözüme ulaştıracağız inşaallah.
|
|
|