Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-17-2015, 21:39   #6
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
eyyubii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
hocam Allah aşkına onların yaptığına yanlış diyorsun, aynısını bunlar yapıncamı doğru oluyor.
lütfen..

buda yanlış değilmi, aradında ne fark var..
Kim yanlış yaparsa söylemekten çekinmiyoruz. İrademizi ve fikirlerimizi kimseye ipotek etmiş değiliz. Bunun böyle olduğuna dair iki misal vereyim. Birinci misal, dershanelerin zorla kapatılma meselesi. AK Parti, dershaneleri kapattı. AK Parti Forum'da yazmış olduğum eski mesajlarıma bakınız, orada dershanelerin kapatılmasına karşı olduğuma dair pek çok mesajıma rastlayacaksınızdır. Benim demokrasi anlayışıma göre dershaneler zorla kapatılamaz. İsteyen dershane açar, isteyen de parasını öder ve orada ders görür, istemeyen de parasını vermez ve ders görmez. İkinci bir misal de başkanlık sistemi konusu. AK Parti'nin, başkanlık sistemini ısrarla istediğini siz de biliyorsunuzdur. Oysa ben, başkanlık sistemine karşıyım ve başkanlık sistemine karşı olduğumu gerekçeleriyle birlikte AK Parti Forum'da pek çok mesajımla dile getirdim. Eğer AK Parti, başkanlık sistemini yasalaştırırsa, Allah nasip eder de oy kullanırsam başkanlık sisteminin halk oylamasında kesin olarak hayır oyu kulllanacağım inşaallah. Çünkü başkanlık sisteminin Türkiye'ye faydadan çok zarar getireceğine inanıyorum.

Mevzumuza dönelim. Değil 18 milyon dolara, 18 milyar dolara da gemi alsalar itiraz etmem. Niye itiraz edeyim?! Birileri ticaret yapıyorlarsa istedikleri gibi yapmakta özgürler. Kâr edeceklerse kendilerine kâr edecekler, zarar edeceklerse de kendilerine zarar edecekler. Eğer bir yolsuzluk varsa o zaman itiraz ederim ve yolsuzluğun hesabının sorulmasını isterim.

Konu Cihannur tarafından (02-17-2015 Saat 21:52 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla