Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-19-2015, 17:13   #3
Kullanıcı Adı
eyyubii
cihannur kardeşim

ben burada akepeye küfür etmiyorum. daha önce yazdım 3 dönem genel seçimde oy vermiş birisiyim.

bazı üyelerin çıkıp hizmet hareketine hiçbir belgesi, hiçbir dayanağı yokken sövdüğü gibi akp ye sövmüyorum.
hiçbir belgesi olmayan insanların çıkıp siz hainsiniz, haşhaşisiniz dediği gibi kimseye sövmüyorum.
yanlışsanız ve yanlışlıkta ısrar ediyorsanız Allah büyüktür, sizi ona havale ediyorum.

haşhaşi demek kafir demektir. siz Allah a inanan, namaz kılan bir insana nasıl haşhaşi diyebilirsiniz..?
evet bunu bana dediğinizde dindeki hükme göre ben kafir değilsem, kafir olan sizsinizdir.
ben demiyorum, din diyor. alimler ittifakla bunu söylemişler..

forumda hep bunu savunuyorum. ama her fırsatta tükürük dolusu küfürleri biz yiyoruz.

kaldıki bunlara sizin de "evet bu yapılan yanlıştır" demenizi beklerken, siz beni uyarıyorsunuz. ne kadar adilsiniz..?

192 bin ağacın kesilmesinin neresini savuna bilirsiniz de yapılan haberi siliyorsunuz.
kim keserse kessin, hizmet hareketi kessin, akp kessin, chp kessin. ne fark eder, ağaç katliamı yapılıyor

ama derseniz akepe nin herşeyi doğrudur o zaman bende size derimki Allah büyüktür.
hesap günüde yakındır. Allah şahittir, ben size tebliğimi yaptım.

vesselam
eyyubii isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla