siyonistlerin iftiralarına kanıp; siyonizme karşı duran ak parti'yi karalayarak siyonizme karşı savaştığını sanmak ne acı...
şöyle söyleyeyim, tayyip erdoğan benim babamın oğlu değil, onu müslümanlara ve ülkeye faydalı olduğu için destekliyorum.
2011 seçimlerinde ben oy kullanmadım hatta o zaman ak parti'ye karşıydım bile eğer kullansaydım; saadet partisi'ne verirdim oyumu.
ama kamalak ve sp yönetimi israil'in favori diktatörü olan beşşar esed'i ve yönetimini destekleyici , suriye'li müslümanların şanlı direnişini ise karalayıcı açıklamalar yaptığında ve kamalak suriye'ye beşşar esed yönetimine desteğe gittiğinde kamalak ve sp benim için bitmiştir.
anladım ki kamalak'ın ve sp'nin siyonizm'e karşı çıkışları boş laflardan ibaret ve sp yönetimi müslümanların düşmanı ve katili iran'ın oyuncağı haline gelmiş...
tayyip erdoğan ise beni şaşırtarak abd'den , rusya'dan ve iran'dan gelen baskılara rağmen suriye devrimine sahip çıktı ve abd-israil kuklası olmadığını ispat etti.
yaklaşık 1 senedir abd türkiye'ye, incirlik üssünü ışid'e karşı kullanabilmek ve türk askerini ışid'e karşı savaş için suriye'ye sokmak için baskı yapıyor hatta yalvarıyor.
ama tayyip erdoğan ve davutoğlu liderliğindeki türkiye bu baskılara direniyor ve eğer suriye'deki islam düşmanı nusayri-baas-esed rejimi hedef alınmayacaksa biz buna izin vermeyiz diyor.
sen de bu liderliği görmeyip hala tayyip erdoğan'a ve ak parti hükümetine saldırıyorsun.
siyonistlerin gazına gelerek siyonistlerin devirmek istediği tayyip erdoğan'a saldırma.
senin için alıyor mu sp yöneticisinin iran'a gidip müslümanların katili rafizibaşı hamaney karşısında el pençe divan durmasını..
kamalak'ın israil'in favori diktatörü esed yönetimini ve siyonistlerin taşeronu fetocuları destekleyen açıklamalar yapmasını?
tayyip erdoğan'ı çeşitli konularda eleştirebilirsin bunu anlarım ama tayyip erdoğan'ı karalayıp da (siyonizmin taşeronu fetocuların ve iran'ın) oyuncağı haline gelen sp'yi savunmak da nedir?
Konu Özgür Suriye tarafından (02-20-2015 Saat 12:41 ) değiştirilmiştir..
|