Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-01-2015, 13:10   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Kolo Toure: Böylesini görmedim

Liverpool'un tecrübeli savunma oyuncusu Kolo Toure, Beşiktaş taraftarının yarattığı atmosferin en iyisi olduğunu belirtti.

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde Liverpool'u elemesini UEFA internet sitesi manşetine taşırken gecenin kahramanı olarak Beşiktaş taraftarını gösterdi. UEFA "Rekor kalabalık ile Beşiktaş, Liverpool'u geçti" manşetini atarken Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda bulunan 63.324 seyirci ile Beşiktaş'ın kendi rekorunu kırdığını belirtti.

Liverpool'un Fildişi Sahilli oyuncusu Kolo Toure, maç sonu UEFA'ya yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarından övgü ile bahsetti ve, "Kesinlikle söylüyorum hayatımda böyle bir taraftar topluluğu görmedim. Dürüstçe söylüyorum futbol hayatımda gördüğüm, oynadığım en iyi atmosferdi" şeklinde konuştu.

Öte yandan Liverpool'un İtalyan yıldızı Mario Balotelli ise yaptığı açıklamada Beşiktaş taraftarı ile alâkalı, "O kadar yüksek ses çıkardılar ki hâlâ kulaklarım çınlıyor. Siz duymuyor musunuz? Bilmiyorum ama hâlâ kulaklarımın içinde onların sesleri var" ifadelerini kullandı.

Kaynak

Milliyet 27.02.2015

Toure: "Gördüğüm en iyi atmosfer"

Liverpool'un tecrübeli savunma oyuncusu Kolo Toure, Beşiktaş taraftarının yarattığı atmosferin en iyisi olduğunu belirtti.

UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Beşiktaş'a penaltılarla kaybederek Avrupa macerasını noktalayan Liverpool'da tecrübeli oyuncu Kolo Toure, maç sonrası görüşlerini açıkladı.

Kolo Toure, "Bugün kazanmamız gerekiyordu, kazansaydık çok çok iyi olurdu. Ama sonuçta bu futbol" derken, "Kazanabilirdik ama yapamadık. Bu geceyi bir an önce unutmalıyız. Bu mağlubiyetten bazı dersler almalı ve pazar günü Manchester City maçına hazır olmalıyız" ifadelerini kullandı.

TOURE: "ŞU ÂNA KADAR GÖRDÜĞÜM EN İYİ ATMOSFER"

Beşiktaşlı taraftarlardan çok etkilendiğini belirten Toure, "Bu atmosfer genç oyuncularımız için çok çok zorlayıcı oldu kesinlikle. Tüm samimiyetimle söylüyorum stadyumdaki atmosfer inanılmazdı. Şu âna kadar gördüklerim arasında en iyisiydi" yorumunu yaptı.

SKRTEL: "HAYAL KIRIKLIĞI"

Öte yandan Liverpool'un savunma oyuncusu Martin Skrtel, UEFA Avrupa Ligi'nden elenmelerinin ardından büyük üzüntü yaşadıklarını dile getirdi. Skrtel, "Beşiktaş'a İstanbul'da elenerek hayal kırıklığı yaşadık. Artık hafta sonu oynayacağımız Manchester City maçına odaklanmamız gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak

Spor X 27.02.2015
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla