03-13-2015, 03:01
|
|
|
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı
Malesef bunu yapacaklar..
Biz burnumuzun dibindeki Suriyeli türkmenlere yardım etmiyoz adamlar Dünya'nın bir ucundan kalkıp PKK'ya silah ve hava desteği veriyorlar.
ABD'nin ortağı İran ABD ile beraber Suriye'de Türkmenleri ve arapları Irak ta da sünni halkı kıyımdan geçiriyor..
Hükümet bu katliamları izlerken ve Suriyeli türkmenlere gerekli desteği vermezken sözde müsünan geçinen saadetçiler de ahmedinejad ı ağırlayarak bu katliamlara destek veriyor.
İran'lı general süleymani tikritte ABD askerleriyle omuz omuza sünni halka karşı savaşıyor
http://www.haber7.com/ortadogu/haber...erleriyle?wr=1
|
Merhum Erbakan, vefat etmeden yıllar önce Irak,Libya,Mısır ve Suriye'nin bölüneceğini söylemişti.Bu sıralar neredeyse bölünmenin eşiğine geldiler.Irak zaten bölünmüştü ama İran, ırak'ta ve Suriye'de sırf şia mezhebi uğruna sünni müslüman katliamı yapıyor.Bunların ne kadar mel'un olduklarını biz de biliyoruz.SP'nin içine şiaya sempati duyanların sızdıklarına dair kulaklarımıza kadar haberler geliyor.Biz bunu iyice araştırıp deşifre etmek istiyoruz.SP'nin, Ahmedinejad'ı Türkiye'ye çağırmasını asla doğru bulmuyoruz.Bundan biz de rahatsız olduk.Büyük hata yapıyorlar.
BAKINIZ BEN DE YERİ GELDİĞİNDE NERDE BİR ADALETSİZLİK ZULÜM VE HAKSIZLIK OLURSA SENİNLE BERABER OLUYORUM.ANCAK BİR MESELEYİ ENİKONUNU BİLMEDEN ÖNYARGILI OLMAK ALLAH KATINDA BİZE VEBAL KAZANDIRACAĞINI DA UNUTMAMALIYIZ.
|
|
|