Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı
AK Parti, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e uyarı ya da kınama cezası vermeli. Hakkında laf ettiği kişi olan Bülent Arınç, AK Parti'nin; Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 2. Adamı Abdullah Gül'den sonra 3. Adamıdır ve elan AK Parti Hükümnetleri'nin 5. si olan 62. Hükümetin Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü'dür. Bülent Arınç'a Paralelci demek ayıp ötesidir. Yakında birileri çıkar da Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a da Paralelci derlerse şaşırmayın. Terbiye sınırlarını aştınız, haddinizi bilin Melih Gökçek!
|
Cumhurbaşkanımızı(Reis'i) kim üzüyor eleştiriyor vs adı ne olursa olsun bende o kişi Millet olarak eleştiririm.
Kaldı ki 12-13 yıl öncesinden bahsedeyim ben mahalle temsilciliğimiz açılırken büyüklerimizin verdiği görevi ikiletmeden gecemizi gündüzümüze katarak 18 yaşındayken ev ev üye toplamak kapıların yüzlerimize kapatılması geceleri bayrak asarken milliyetçi kardeşlerimiz tarafından darp edilen kardeşlerimiz olduğu dönemlerden bahsedersek karşılıksız bu partiye hem fiilen hem maddiyen hem maneviyen hizmette bulunmuşsak ilk söz bizimdir. İki yaşını başını almış siyasi tecrübeleri tartışılmaz ama hem halk içinde hem parti içinde sürekli tartışılan kişinin birbilerine söyledikleri sözler ikisinden çok partiyi yıpratmıştır ki partinin yanında reis'i etkilemiştir. 1 oy bile düşüşe geçmemiz 4 partinin meclise gireceği bir ortam da çok tehlikeli sonuçlara yol açacaktır.
Tekrar söylüyorum REİS'in yanında iki isim de benim için bir şey ifade etmiyor.
Ama F.G konusunda B.Arınç'dan çevrem de aynı görüşte olduğum değil karşıt görüşlerde olduğumuz kişilerinden şüphesi çok fazladır
Melih Bey için zaten Ankara da doyum noktasını fazlası ile geçmiştir.
İki isim içinde haklarında hayırlı olsun işleri rast gitsin yeter ki bu atışmaları partiyi parti nezninde Cumhurbaşkanımızı etkilemesin