Konu
:
Bülent Arınç'tan Erdoğan'a Eleştiri: Ülkeyi Yönetmek ve Sorumluluk Hükümettedir
Tekil Mesaj gösterimi
03-26-2015, 02:28
#
29
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
EBULFETH
Nickli Üyeden Alıntı
Cihannur, ben Melih Gökçek konusunda bir savunma içerisinde değilim ki bir yazım da dahil savunmadım kaldı ki eleştirilerim de vardır.
Bülent Başkana da gelecek olursak yaptığı konuşma çok büyük GAF'lar içeriyordu kendisini savunmak adına partinin en önemli belediye başkanına yolsuzluk usulsüzlük vs tarzında şeylere halk önünde girmesi zaten partimizin muhalefet tarafından bu konuda sert eleştirilerine kaymak sürmek oldu.
Benim millet olarak eleştirim ben Melih Başkan değil izin verirsen ben milletvekiline oy atan bir birey olarak partiyi gezi olaylarından beri yıprattığı için zaten 3. dönemi olduğu için de Rabbim işini rast getirsin birçok eleştirilecek konuşmaları da vardır bu görüşümde Bursa da müze müdürüne herkesin için de sert tavırı Gezi olayları dönemi oğlum AVM açacakmış burada sorusuna biz ayın sonunu zor getiren kişileriz vs demesi Rabbim şükürsüzlüğe uğratmasın işçi ayın sonunu değil günün sonunu getiremez o zaman.
Bülent Arınç'ın Melih Gökçek'e yönelik olarak Ankara'yı Paralel Yapı'ya parsel parsel sattı minvalindeki sözünü hiç yolsuzluk, usulsüzlük olarak algılamadım. O sözle, Gülen Cemaati'nin imar işlerinde Ankara'da onlara Melih Gökçek tarafından çok kolaylık sağlandığının kastedildiği kanaatindeyim. Cumhurbaşkanımız Erdoğan'ın, "Ne istedilerse verdik" sözünde kastedilen gibi... AK Parti, Gülen Cemaati'ne elinden geldiğince; yardımcı, destekçi ve faydalı oldu; ama yapmış olduğu bu iyiliklerine Bir Kısım Gülen Cemaati (Paralel Yapı) tarafından ihanetle karşılık gördü ve sırtından hançerlendi.
Cihannur
Açık Profil bilgileri
Cihannur nickli üyeye özel mesaj gönderin
Cihannur - Daha fazla Mesajını bul