Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2015, 23:37   #264
Kullanıcı Adı
Özgür Suriye
Jhebe bir fetocu olarak vatana ihanetin sınırlarını zorluyorsun..

Siz fetocuların işbirliği yapmadığı bi PKK kalmıştı şimdi de PKK yla ele ele hdp ye tam destek veriyorsunuz..

Çünkü Amerika'dan size öyle emir geldi, siz fetocular şahsiyetsiz , onursuz ve aşağılık mahluklar olduğunuz için kişisel olarak karar veremezsiniz!

Bir Kürt kobani olaylarında onlarca Kürdü sırf müslüman oldukları için katlettiren Demirtaş'ın partisi hdp ye oy verebilir mi?

Utanmadan pişkin pişkin Gelmiş geçmiş en büyük ihanetlerden olan MİT tırlarınının durdurulmasını savunuyorsun!

Senin bu savunduğun ihaneti gerçekleştiren 4 savcı ve bir jandarma komutanı bugün tutuklandı!

Zalim Esed rejimine karşı direnen Suriye li türkmenlere insani yardım taşıyan tırları durdurmak ve bu tırları Türkiye ışide silah yolluyor diye Dünya'ya duyurmaktan daha büyük ihanet olabilir mi?

Neymiş efendim içinde silah varmış, eğer Türkiye terörist Esed rejimine ve işgalci İran a karşı vatanlarını savunan suriyeli muhaliflere ve türkmenlere silah yardımı yapmıyorsa yanlış yapıyordur.

İran ve Rusya'nın Esed e silah yollaması hatta silahla da yetinmeyen İranın on binlerce militanı suriye li Müslümanlar'a karşı savaşması için yollaması, ABD'nin ışid e karşı savaşıyorum deyip muhalifleri ve sivilleri bombalaması ve PKK'ya açıktan silah yardımı yapması suç olmuyor da Türkiye nin Suriyeli mazlumlara yardım etmesi ve işgale ve zulme karşı direnen Suriyeli muhaliflere ve Suriyeli türkmenlere silah vermesi mi suç oluyor?!

ben yine de Türkiye nin ciddi bir silah yardımı yaptığını zannetmiyorum ama keşke yapsa..

Suriyeli türkmenlere yardım yollayan Türkiye yi teröristlere yardım etmekle suçlayan yani Suriyeli mazlumlara terörist diyen o savcılar bugün terör örgütüne üye olmaktan ve teröristlere yardım ve yataklık etmekten tutuklandılar!..

Allah büyüktür!

Konu Özgür Suriye tarafından (05-06-2015 Saat 23:40 ) değiştirilmiştir..
Özgür Suriye isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla