Alıntı:
GRKM61 Nickli Üyeden Alıntı
bende bu kadar saçma yorum görmedim..video da sadece vatan severler ak partilidir diye mesaj yok..İstiklal marşı ak partinindir de söylemiyor...istiklal marşı ak partinin diye de video ya konulmadı..İstiklal marşı bütün milletindir..Ve bu video da güzel olacağı için konulmuştur..nasıl osmanlı marşları ile video yapıldığı gibi..neyse senin niye sinirlediğinini biliyorum.. ona gelelim..gezi olaylarına gönderme olduğu için sinirleniyorsan..videoyu yapan kişi demek ki gezi olaylarındakileri yanlış yaptığını düşündüğü için böyle bir içerik yaptı..
Sen bu video dan rahatsız oluyorsan..zaten ak partili değilsindir..ak partiler bu video dan rahatsız olmaz..ama geziye gönderme olduğu için rahatsız olduğundan adım gibi eminim..
|
Arkadaşım İstiklal Marşı Milletin Marşıdır, Gezi yada başka birşey katılanlar hepsi bu ülkenin vatandaşı. Kalkıp bu insanları İstiklal Marşı olan bir video'ya koymanın manası ne? Bu insanlar vatan haini mi. Gezi olaylarına taraf veya karşı değilim, abartıldığı gibi bir darbe felan olduğunu da sanmıyorum. Olayların başlangıç aşamasında cemaatin polisler üzerinden provakasyon yaptığını düşünüyorum, ayrıca 100 binler sokağa dökülmüşken devlet halkına kulak tıkayamaz. Demokrasi diyorsak, işimize geldiği gibi demokrasi diyemezsin.
Ak Parti'ye oy verdim,
İstiklal Marşı ile toplumun bir kesimi ötekileştirilemez. İstiklal Marşı böyle bir araç olamaz.
Gezi olaylarındakiler yanlış yapsada İstiklal Marşı ile vurgulanamazlar. Adam solcu diye vatan haini olmaz. Böyle bir mantık yok. Bülent Arınç'ı biraz takip et.
Sen daha dün gelmiş üye olmuşsun foruma, benim Ak Partililiğimi sorguluyorsun. Hadi ordan.