Bi sus cihhannur ya..
Senin gibi kraldan çok kralcı tipler, partiye zarar veriyor zaten..
Dershanelerin kapanma olayında ve 17-25 Aralık sürecinde ''hocaefendi'' , ''hocaefendi'' deyip Fetullah Gülen ve çetesini savunuyordun , şimdi de davutoğlu'cu kesildin Başımıza..
Biz parti daha çok kan kaybetmesin , Davutoğlu aklını başına alsın diye uyarı yapıyoz sense kraldan çok kralcılık yapıyon..
Bu seçimde benim kadar çalışmış olamazsın..
Çevremdeki birçok insanın ak parti ye oy vermesi için gece gündüz dil döktüm. Merdiven çıkamayan babaaannemi o haliyle oy vermeye götürdüm.
Sonuçta Cumhurbaşkanımız ve Davutoğlu arasındaki Söylem farklılığından , Bülent arınç gibilerin Yüzünden ve güneydoğu da PKK nın bölgeye hakim hale gelmesinden dolayı ak parti ciddi oranda oy kaybetti.
Ama bazıları hala bu hezimetten ders almamış ANLAŞILAN.
Siz ne derseniz deyin ak parti ye oy verenlerin çok büyük bir kısmı Recep Tayyip Erdoğan ın şahsına ve onun hatırına bu partiye oy veriyor.
Cumhurbaşkanımız son ay meydanlara inmeseydi ak parti nin oyu da muhtemelen 30 larda kalacaktı.
Bu hezimetten sonra bu gerçeği farkedip ona göre davranacağına hala Davutoğlu na gaz verip iki başlılığın büyümesini istiyormuş gibi davranıyon.
Konu Cihannur tarafından (07-04-2015 Saat 11:19 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Hakaret.
|