Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-16-2015, 04:35   #22
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Özgür Suriye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
1.5 ay olacak seçimler yapılalı ortada hala bir hükümet yok. Aslında Koalisyon kurulsa daha da kötü olacak yine karmaşa , kaos ve istikrarsızlık geri gelecek. koalisyonu kuran partiler kısa bir sürede birbirlerine çelme takmaya kalkacak ve yine erken seçime gidilecek.

Bu Yüzden en mantıklısı direkt erken seçime gitmek. Ak parti nin kaybedecek bi şeyi yok. Erken seçimde büyük ihtimalle tek başına iktidara gelir ya da en kötü senaryo olarak bugünkü tablo tekrar ortaya çıkar.

Şahsen ben ak parti ye CHP yi hükümet ortağı yapsın diye oy vermedim. Davutoğlu CHP ile koalisyon yaparsa da Davutoğlu başında durduğu sürece bir daha da ak parti ye oy vermem

AK Parti - CHP Koalisyonuna ben de karşıyım; ama AK Parti, CHP ile koalisyon kurarsa AK Parti'ye bir daha oy vermem gibi bir düşünce içinde değilim. Öncelikli tercihim AK Parti - MHP Koalisyonu. AK Parti - MHP Koalisyonu kurulabilmesi için ilkelerimizden taviz verilmeden şartlar zorlanmalı. Eğer AK Parti - MHP Koalisyonu kurulamıyorsa AK Parti - CHP Koalisyonu kurulması için uğraşılmadan erken genel seçime gidilmeli.

AK Parti - MHP Koalisyonu kurulamazsa kış gelmeden kasım ayının sonlarına doğru erken genel seçime gidilebilir. Eğer milletimiz bu sefer AK Parti'yi tek başına iktidara getirirse yeni hükümeti kurar ve yolumuza devam ederiz. Eğer milletimiz bizi tek başına iktidara getirmezse, oluşacak yeni meclis aritmetiğine göre koalisyon seçenekleri üzerinde çalışabiliriz.

Konu Cihannur tarafından (07-16-2015 Saat 04:38 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla